Utilizatorii aplicatiei My Vodafone sunt rasplatiti cu milioane de premii zilnice, precum si cu un Audi RS5 Coupé

  • Toti utilizatorii My Vodafone, atat clienti Vodafone Romania, cat si utilizatori ai altor retele, persoane fizice si juridice, sunt eligibili pentru a participa la campania „Vodafone te sarbatoreste”
  • Premiul cel mare este un Audi RS5 Coupé in valoare de 129.000 de euro

 

Bucuresti, 15 februarie 2018 – Vodafone Romania lanseaza o campanie pentru a sarbatori alaturi de clienti recentele certificari obtinute de Supernet 4.5G de cea mai buna retea, din partea auditorului P3 Communications, si de cea mai rapida retea 4G, din partea Ookla. Toti utilizatorii aplicatiei My Vodafone, clienti persoane fizice care utilizeaza cartele preplatite si abonamente Vodafone, persoane juridice, precum si utilizatori ai altor retele mobile, pot participa la campania „Vodafone te sarbatoreste”, care rasplateste utilizatorii cu milioane de premii zilnice, marele premiu fiind un Audi RS5 Coupé acordat prin tragere la sorti. Pana pe 31 martie 2018, orice utilizator eligibil poate castiga un premiu zilnic prin simpla accesare a sectiunii dedicate din aplicatie.

Pentru a castiga unul dintre premiile zilnice si pentru a se inscrie la tragerea la sorti pentru premiul cel mare, utilizatorii trebuie sa invarta roata norocului din sectiunea dedicata campaniei in aplicatia My Vodafone. Utilizatorii altor retele mobile se pot inscrie la tragerea la sorti pentru marele premiu daca isi porteaza numarul de telefon in Supernet 4.5G. Castigatorul premiului cel mare, un Audi RS5 Coupé, va fi decis prin tragere la sorti pe data de 12 aprilie 2018 si anuntat pe www.vodafone.ro si pe pagina de Facebook a Vodafone Romania.

Campania „Vodafone te sarbatoreste” ofera o gama variata de premii, de la city break-uri in Europa, console de jocuri, telefoane si tablete, camere video, vouchere de reduceri pentru terminale si accesorii valabile in magazinul online, boxe portabile, cursuri de conducere defensiva si sanse suplimentare pentru tragerea la sorti pentru premiul cel mare. Lista completa a premiilor este disponibila in regulamentul campaniei.

De la lansarea noii versiuni My Vodafone din septembrie 2017, numarul utilizatorilor unici a crescut cu 35%. Noua versiune a aplicatiei are un design modern si intuitiv, care faciliteaza accesarea optiunilor de verificare a costurilor, de plata a facturilor sau de reincarcare a unei cartele preplatite. Mai mult decat atat, utilizatorii beneficiaza de reduceri la o gama variata de produse si servicii, precum produse electrocasnice si IT, calatorii, timp liber, imbracaminte, incaltaminte, servicii medicale etc. Ofertele sunt actualizate in fiecare luna pentru a acoperi cat mai multe tipuri de nevoi ale clientilor Vodafone Romania. My Vodafone poate fi utilizata gratuit atat in tara, cat si in strainatate, deoarece traficul de date necesar accesarii aplicatiei nu este tarifat. Aplicatia este disponibila gratuit pentru dispozitivele iOS si Android.

Initiativa „Vodafone te sarbatoreste” este promovata printr-o campanie de comunicare construita in jurul mesajului „Cea mai buna retea te sarbatoreste” si este derulata in TV, outdoor si digital.

Recent, Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania pentru al patrulea an consecutiv, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta serviciilor sale de voce si date mobile, in urma testarii tuturor retelelor mobile din Romania de catre auditorul independent P3 communications, in noiembrie si decembrie 2017. De asemenea, Supernet 4.5G a obtinut cel mai mare scor pentru serviciile de date mobile si ofera cea mai buna experienta de navigare pe internet si de utilizare YouTube in comparatie cu ceilalti operatori. Mai mult, Vodafone Romania a fost recunoscuta drept cea mai rapida retea mobila de generatie 4G din tara, potrivit testelor efectuate de utilizatorii din Romania in 2017 cu ajutorul Speedtest® by Ookla®, care arata ca reteaua de generatie 4G (LTE) a Vodafone Romania ofera cele mai mari viteze medii de download si upload, precum si cea mai mica latenta in transmiterea datelor mobile.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *