Fard de obraz pentru un machiaj cu stil

Pentru a avea un machiaj complet, nu este de ajuns sa aplici fond de ten, fard de pleoape, ruj si rimel. Machiajul din zilele noastre este unul mult mai complex, chiar daca tendintele actuale tind sa revina la frumusetea naturala. Chiar daca se poarta machiajul de tip natural, va permiteti sa aplicati fard de obraz. Iata o alegere perfecta de fard de obraz, aici: www.paese.ro/fard-de-obraz-203.

Fard de obraz pentru tendintele anului 2019

Daca ati urmarit sau nu ultimele tendinte, va spun ca make-up artistii marilor case de moda au subliniat in ultimele show-uri frumusetea naturala feminina. Se poarta machiajul “fara machiaj”, adica machiajul minimal. Tenul ca de portelan pare sa fie la putere acum. Totusi, expertii in frumusete nu au trecut peste renumitul fard de obraz. 

Fardul de obraz care este la moda in aceste timpuri trebuie sa fie de culoarea piersicii. In general, fardurile de obraz se gasesc in variantele mat si perlat. Optiunea marilor designeri ai lumii pentru anul 2019 a fost fardul de obraz mat. 

Desigur, atunci cand participati la un eveniment mai important, puteti opta pentru varianta perlata a fardului de obraz, care este mai stralucitoare decat varianta pe care am mentionat-o anterior. 

Fardul de obraz confera un look fresh, tineresc. Acesta imbogateste machiajul propriu-zis, astfel incat acesta sa nu fie fad sau plictisitor. 

Aplicarea fardului de obraz

Aplicarea fardului de obraz este foarte simpla, insa trebuie sa tineti cont de anumite detalii care par marunte, dar fac diferenta!

Am mentionat mai sus faptul ca vedeta fardurilor de obraz din tendintele actuale este cel de culoarea piersicii, sau in acelasi ton cu aceasta. Deci, lucrul acesta ne bucura. De ce? Pentru ca, in general, culorile in tonul piersicii sunt foarte apropiate de culoarea naturala a tenului nostru. Asta inseamna ca putem jongla putin cu fardul de obraz. 

Atunci cand aplicam un fard de obraz apropiat culorii tenului nostru, vrem sa ne subliniem trasaturile. Astfel, acesta se va aplica exact sub pometi, pentru a subtia si pentru a contura fata intr-un mod armonios. 

In cazul in care trendurile actuale nu vi se potrivesc si vreti sa folositi mai degraba un fard de obraz rozaliu, atunci modul in care il aplicati se schimba putin. Aplicarea unui fard de obraz rozaliu se face pe pometi. Pentru a va fi mai usor, puteti zambi putin atunci cand aplicati produsul. Astfel veti vedea exact locul aplicarii. 

Alt aspect important de retinut in vederea aplicarii fardului de obraz este forma fetei. Forma fetei este determinanta atunci cand ne machiem, asta pentru ca nu tuturor ne sta bine cu un anumit machiaj. Incercati sa definiti forma fetei si urmariti canalele make-up artistilor cunoscuti si apreciati la nivel mondial pentru a nu da gres cu aplicarea machiajului! 

Daca respectati aceste mici trucuri, atunci machiajul vostru va fi unul desavarsit! Incercati si voi fardurile de obraz in nuante moderne, incepand chiar de astazi! Indiferent daca veti imbratisa sau nu noile tendinte de machiaj, cu siguranta veti arata splendid, cu putin efort! 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *