De ce optimizare SEO?

Atu-urile agenției TargetWeb:

– este una dintre cele mai cunoscute agentii SEO din țară;

– agenția are 12 ani experiență în servicii SEO;

– are o echipă internă puternică de copywriting;

– agenția Target Web are parteneriat cu peste 700 de blogeri, influenceri și jurnaliști din România;

– are specialiști SEO cu experiență în ecommerce, inclusiv integrare feed-uri magazine online, în baze de date, programare și design, marketing afiliat, comparatoare de prețuri etc.;

– garantează rezultate de top în motoarele de căutare;

– are în portofoliu branduri mari dar și startup-uri, și are bugete adaptate pentru fiecare client.

Colaborând cu agenția Target Web, garantat îți vor crește vânzările din site, fiindcă niște profesioniști care activează de mulți ani pe piață te ajută să intri în top pe nișa ta. Fiind printre cei mai buni în SEO, din 2006 și până în prezent le-au adus clienților milioane de vânzări din trafic organic din motoarele de căutare. Numai în acest an, agenția are peste 80 de noi clienți mulțumiți.

Aceasta este singura agenție SEO din România care ține cont de comportamentul utilizatorilor. Agenția monitorizează, raportează și ține cont de semnalele din social media, factor de poziționare extrem de important.

Profesioniștii din marketing online știu cât de importantă este prezența online. Actualmente se pune un mare accent pe conținutul site-ului. Dar chiar dacă ai un conținut valoros al site-ului, poți să nu ajungi printre primii în afișarea motoarelor de căutare.

Un expert SEO e tot timpul la curent cu tehnicile preferate de un motor de căutare, iar documentarea este foarte cronofagă. Practic, este imposibil să faci bine și munca de SEO, și cea de administrator de site. Nu-ți ajunge timpul pentru ambele, chiar presupunând că ai avea cunoștințele necesare.

Trebuie să știi că optimizarea SEO cuprinde peste 200 de criterii de care trebuie să ții seama atunci când îți creezi un site. De aceea e necesar să lucrezi cu o agenție SEO profesionistă ca Target Web.

Se știe că dorești să înregistrezi mai multe vânzări online. Colaborând cu această agenție, vei primi servicii SEO care te vor ajuta să urci pe primele poziții în motoarele de căutare, chiar și dacă este vorba despre cuvinte cheie foarte competitive.

Vei atrage doar clienți targetați.

Economisești timp și bani.

Lucrezi cu o echipă cu experiență și cunoștințe vaste în SEO și ecommerce, cum ar fi integrarea de feed-uri în magazinul online, în program, design și în baza de date. În plus, agenția oferă servicii de marketing afiliat.

Agenția se ocupă de managementul reputației online. Analizează brand-ul tău și, dacă apar materiale negative, vei fi anunțat și se vor lua măsurile care se impun.

Target Web îți optimizează rata de conversie. Îți transformă vizitatorii în clienți, ca rezultat al faptului că vor analiza și vor dezvolta o strategie de creștere a ratei de conversie.

Mai mult, primești rapoarte care te vor ajuta să ai un control foarte bun asupra evoluției site-ului: poziționări în motoarele de căutare și creșteri în rețelele sociale.

Iată cu ce se ocupă o agenție SEO serioasă pentru ecommerce, branding și inbound marketing ca Target Web:

Strategie SEO Local – Îți mărește prezența în motoarele de căutare la căutari locale. Serviciul SEO Local crește vizibilitatea afacerii tale prin promovarea în topul site-urilor care oferă servicii într-o anumită zonă.  Dacă ai o afacere locală, ai nevoie de trafic relevant din orașul sau din aria în care îți desfășori activitatea, sau chiar și de vizitatorii care caută o afacere locală.

Beneficiile promovării locale pentru afacerea ta

Apari în primele rezultate din Google, la locații (Google Places) – Site-urile care sunt poziționate primele primesc mai multi vizitatori decât cele care apar mai jos.

Mai multe conversii – Există o rată de conversie mai mare la site-urile care apar în rezultatele din Google Maps.

Vizibilitate Brand și Awareness – Mai multe persoane care caută afaceri în zona ta vor ști de existența ta, iar aceasta crește autoritatea și prezența brand-ului tău.

Rată mare de profitabilitate – Un site optimizat pentru rezultatele din Google Maps poate genera mai multă valoare deoarece toți cei din zona ta care realizează o căutare pe Google, de fapt, caută o afacere ca a ta. Dacă tu esti vizibil, atunci compania ta poate să profite de avantajele acestui canal de promovare.

Optimizare hărți Google – Optimizarea Google Maps este o parte importantă a strategiei de promovare locale de succes.

Link Building-ul este și va fi în continuare o componentă foarte importantă a optimizării pentru motoarele de căutare (SEO).

Promovarea pe bloguri e cea mai eficientă metodă de publicitate online. Articolele blogerilor care scriu despre serviciul sau produsul tău poate ajunge la un număr foarte mare de vizitatori și astfel îți crești șansele de a vinde mult mai mult datorită traficului de calitate pe care îl primești. Un lucru cert este că dacă oamenii au încredere să scrie despre brand-ul tău, ai șanse mult mai mari să capeții și încrederea vizitatorilor și a motoarelor de căutare.

Promovare Social Media – Promovarea în rețelele sociale Facebook, Twitter, Pinterest, Google Plus îți vor aduce un număr mult mai mare de noi clienți.

Agenția va crea o strategie social media special pentru brandul și publicul tău țintă. Vei primi un plan prin care îți vom crește treptat numărul de share-uri în rețele sociale ca Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest etc. Împreună cu aceasta vei primi și alte servicii social media care presupun implicarea bloggerilor în scrierea de articole pe blogurile lor.

Aceasta are rolul de a crește valoarea sși reputatia brandului tău, fiindcă oamenii au încredere în părerile semenilor. Vei fi informat de evoluția acestui tip de serviciu de promovare în rețelele sociale, deoarece agenția oferă zilnic clienților săi rapoarte detaliate și transparente care conțin evoluția numărului de voturi sociale în principalele platforme sociale.

Promovare în presă și bloguri – Sute de jurnaliști și bloggeri vor scrie despre afacerea ta, astfel încât sute de mii de utilizatori vor avea încredere în brand-ul tău.

Poziționare în Google – Aceasta este singura agenție SEO din țară care îți poate oferi un grafic de poziționare real și durabil în Google.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *