Cum poți deveni manechin

O fată poate încerca orice meserie îi place și cu care crede că se va descurca și îi va aduce satisfacții materiale și spirituale. Dar, dacă va constata că pot trece ani, până să-și găsească ceva convenabil, se va orienta către altceva. Va dori să lucreze pentru a-și plăti facturile și pentru a trăi până când va căpăta un loc de muncă potrivit pentru ea. Unul dintre puținele joburi disponibile în care nu trebuie să te spetești muncind fizic și în care se poate câștiga foarte bine e cel de model de videochat. În continuare vei vedea cum poți deveni manechin.

Nu te îndemn să lucrezi într-un videochat. Dar trebuie să te asiguri că e un job pentru care vei încheia un contract legal. Nu munci la negru, iar studioul de videochat trebuie să-și plătească la zi toți angajații și toate taxele și impozitele la stat. Deocamdată cel puțin, multe fete ascund faptul că fac videochat, de teamă că nu vor fi bine privite în societate. Existe multe prejudecăți și cutume care încă mai sunt respectate.

Și, dacă prejudecățile nu te descurajează și vrei să ai câștiguri consistente, lucreaza 100% legal ca manechin de videochat la Studioul Manequeen din Bucuresti. E mai bun acest studio decât altele? Se spune că da, fiind cel mai bun din capitală. Manequeen e primul și deocamdată unicul studio care va avea o aplicație pe mobil Android și Aphone.

Manequeen schimbă complet felul în care se face videochat în România. Asta înseamnă un respect desăvârșit pe care ți-l arată din secunda în care le treci pragul. Aici munca ta e privită la fel ca aceea de manechin de fashion. Singura ta activitate e să prezinți un spectacol de farmec personal.

Totul începe cu un telefon și un SMS. Imediat după ce ai completat interviul online pe site-ul Manequeen, manager-ul HR, care e o domnișoară amabilă, te va contacta în vederea stabilirii interviului în funcție de programul tău. Apoi vei primi adresa studioului printr-un sms sau mesaj Whatsapp. Studioul e amplasat aproape de stația de metrou Unirii.

Imediat după interviu, se stabilește o sedință foto personalizată cu una dintre fotografele profesioniste ale studioului, care va fi și trainerul tău de videochat la Manequeen.

Programul de lucru e avatajos. Poți lucra în 3 ture, 8 ore pe zi, din care ai 90 de minute cumulate de pauză. Poți lucra și part time, 5 zile pe săptămână, 6 ore pe zi sau doar în weekend. Îți poti alege programul după cum dorești.

Unul dintre trainerii Manequeen te va ajuta să înțelegi mai bine tainele acestui domeniu prin intermediul unui curs de inițiere. Aici trainerul e un prieten care îți oferă sprijin permanent, fiindcă toate fetele de la training sunt foste modele, te înțeleg și te vor ajuta să câștigi tot mai bine.

fe474e14142ff723a25428daaca6376f.512x250x1

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *