Ce este Iaia.ro si de ce copiii merita totul

Atunci cand avem un copil, in marea parte a cazurilor suntem aproape obsedati de dorinta de a-i oferi tot ceea ce este mai bun si de a crea in jurul sau o lume perfecta, care sa nu fie atinsa de nimic rau sau impur. Instinctul este unul cat se poate de firesc si, cel mai adesea, duce la rezultate benefice pentru copii (exceptam de aici cazurile de parinti care isi supra-protejeaza copiii sau alte cazuri extreme).

Starii de fapt mentionata anterior i se datoreaza si dorinta noastra de a-i asigura copilului toate lucrurile materiale de care poate avea nevoie:  jucarii de ultima generatie, patut care poate leagana singur copilasul, cel mai confortabil carucior si cel mai sigur scaun de masina si lista poate continua.

In ceea ce priveste jucariile, desi noi suntem poate tentati sa luam ceea ce este general considerat ca find foarte bun pentru copil, este foarte posibil ca bebelusul sau copilasul nostru sa aiba o cu totul alta parere – respectiv sa considere ca interesanta o jucarie de lemn, spre exmplu, in care noi nu vedem potential. Iaia.ro este magazinul online care comercializeaza jucarii din lemn de calitate, jucarii si accesorii care vor fi alaturi de copilas in aventura magica si deosebita a copilariei! 🙂

Da, exista copii carora le plac jucariile de lemn, copii carora le plac jucariile de plus. Bebelusii spre exemplu, este foarte posibil sa prefere jucariile cu textura tare (jucarii de lemn sau jucarii din plastic), mai ales in perioada in care le apar dintisorii, pentru ca acestea sunt perfecte pentru rontait. Puteti gasi astfel de jucarii in stocul magazinului Iaia.ro.

De asemenea, in cele mai multe cazuri, bebelusii sunt atrasi de culorile vii – asadar cu cat este mai colorata, cu atat o jucarie poate fi mai ineteresanta.

Pe mai departe, sa nu uitam ca este foarte important sa le oferim copiilor jucarii care ii ajuta sa se dezvolte, dar care sunt si potrivite varstei fiecaruia. In acest sens, exista o gama foarte larga de jucarii educative care pot fi foarte utile. Cu toate acestea insa, sa nu uitam cat de importanta este dezvoltarea creativitatii la copii – o simpla jucarie de lemn, care nu are prea multe functii, se poate dovedi foarte utile in acest sens, pentru ca copilul, va inventa mult jucandu-se cu ea si straduindu-se sa ii dea diverse roluri.

Nu este important ce ii oferim copilului, la nivel de valoare materiala, important este cum percepe el ceea ce ii oferim si in ce fel se poate folosi de lucrul respectiv. Dar, cel mai adesea, instinctul ne va spune ce este cel mai bun pentru copilul nostru! Iar atunci, Iaia.ro va fi la indemana cu cele mai interesante, educative si calitative jucarii pentru cei mici!
robot

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *