Unde se folosește gheața carbonică?

Dry Ice România este furnizor de gheață carbonică, aceasta fiind forma solidă a dioxidului de carbon. Gheața carbonică livrată este 100% alimentară, pentru că folosește dioxid de carbon cu cel mai înalt grad de puritate, care respectă standardele europene și care se folosește și în H.O.R.E.C.A. Echipamentele industriale cu care este produsă această gheață carbonică sunt de mare capacitate, ultraperformante și de ultimă generație. Acum vom vedea unde se folosește gheața carbonică și ce avantaje conferă.

Gheața carbonică este cunoscută și sub denumirea de gheață uscată. Spre deosebire de gheața obișnuită, obținută prin înghețarea apei, cea carbonică se obține din dioxid de carbon (CO2), care trece din stare lichidă în stare solidă, mai exact, în zăpadă carbonică, care se presează. Zăpada carbonică poate avea mai multe forme: granule, plăci sau blocuri, fiecare formă fiind de diverse dimensiuni.

Gheața carbonică este mult mai rece decât cea obișnuită, mai exact are -78,5o C. Nu lasă în urmă apă sau alte reziduuri, pentru că trece din stare solidă în stare gazoasă. Are o putere de răcire de peste 5 ori mai mare decât gheața obișnuită.

Gheața carbonică se folosește în foarte multe domenii, atât pentru aplicații industriale cât și în industria alimentară. Dry Ice România oferă gheata carbonica pentru aplicații din diferite domenii de activitate.

Dry Ice România are o echipă tânără și dinamică, cu  o cultură organizațională orientată spre client și oferă profesionalism, seriozitate și promptitudine. Pentru firmă este important ca fiecare dintre clienți să fie mulțumit și de aceea oferă atât o gamă variată de produse de calitate, la prețuri atractive, cât și disponibilitate pentru orice sugestie sau propunere de îmbunătățire a ofertei curente.

Clienții săi sunt companii diverse de pe piața internă, distribuitori și clienți finali, cărora le oferă produse și servicii la cele mai înalte standarde. Firma se bucură de o reputație foarte bună în rândul clienților, iar produsele și serviciile sale pot mulțumi în totalitate orice client.

De-a lungul anilor, companii importante, cluburi, restaurante, baruri, expoziții precum și oameni proaspăt căsătoriți au avut încredere în Dry Ice România, iar firma i-a răsplătit oferindu-le momente de neuitat.

Același dioxid de carbon pe care îl folosește Dry Ice România îl utilizează și marii producători de bere și de băuturi răcoritoare carbogazoase. Acest lucru garantează că oferă gheață carbonică de cea mai bună calitate.

Gheața carbonică oferită de Dry Ice România are cel mai bun raport calitate/preț. Logistic, firma are posibilitatea de a livra gheață carbonică oriunde în România, în mai puțin de 24 de ore, direct la adresa clientului. Respectându-și clienții, firma oferă transport gratuit în toate orașele în care livrează Urgent Curier (fără km suplimentari).

De asemenea, poate livra gheață carbonică oriunde în România, în mai puțin de 24 de ore, direct la adresa clientului. Pe lângă gheață carbonică, firma oferă sculpturi din gheață, artificii, lumini arhitecturale, dar și închiriază mașini de fum greu cu gheață carbonică pentru diverse evenimente (nunți, botezuri, prezentări de modă, lansare de produse, ședinte foto sau efecte speciale).

icecollection
Și nu în ultimul rând, se pot face și câteva poante foarte drăguțe pe tema asta. Numai să nu i le faceți cuiva cu inima. Și nici unui pompier, că e-n stare să ude toată casa, doar-doar o stinge “incendiul“.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *