Unde comandați un tort delicios pentru copiii voștri?

Cofetăria TicTac a apărut în anul 1998, în București, ca o mică afacere de familie și încă de atunci a încântat gusturile celor care i-au trecut pragul. Aici se pot comanda torturi pentru diverse ocazii: torturi de nuntă, de botez, pentru copii, standard, de Paști, de Crăciun, torturi evenimente, diverse, Ziua Îngrăgostiților, Mărțișor și Halloween, cu 10 compoziții. Voi unde le comandați un tort delicios copiilor voștri?

Aici se pot realiza nu mai puțin de 117 modele de torturi pentru cei mici. E bine să vedeți oferta de torturi pentru copii de la cofetaria CofeTicTac din Bucuresti Sector 3. E cu totul improbabil să nu găsiți un tort potrivit pentru micuțul dvs., fiindcă de fiecare dată vi se oferă produse delicioase, proaspete și făcute din ingrediente naturale.

De altfel, și de aceea, cofetăria a reușit să-și fidelizeze majoritatea clienților, nu doar pentru atmosfera caldă cu care sunt întâmpinați întotdeauna și de gustul cu totul deosebit al bunătăților oferite. Încă un lucru care a contribuit foarte mult la succesul produselor acestei cofetării este politica înțeleaptă de prețuri dusă aici, acestea fiind mereu rezonabile.

De-a lungul timpului, prin produsele sale, cofetăria a avut plăcerea de a contribui la mii de evenimente speciale din viața clienților săi și să lege prietenii durabile. E bine de știut faptul că programul de lucru al cofetăriei este în fiecare zi în intervalul orar 9-21.

Știu bine cofetăria și am devenit și eu unul dintre clienții săi fideli. Prima oară am intrat acolo în urmă cu peste 15 ani. Am observat că fluctuația de personal, inerentă de-a lungul anilor, n-a afectat deloc felul vânzătoarelor de a se purta cu cei care îi trec pragul cofetăriei, ceea ce înseamnă că au fost instruite de aceiași oameni. Și, desigur, nici gustul prăjiturilor nu-i altul.

Veniți să vă răsfățați cu cele mai alese dulciuri! Torturi, prăjituri, tarte de fructe, toate făcute cu drag, din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, așteaptă să le încercați! Personal am cumpărat prăjituri și din alte magazine, dar nu s-au ridicat la calitatea celor luate din această cofetărie.

Prost e că în alte magazine nu prea ai cui să te plângi de calitatea îndoielnică a unor produse. În ziua de azi, pasămite, în spiritul democrației, s-a desființat condica de sugestii și reclamații. Te servesc vânzătoarele. Dacă, totuși, aș ajunge față în față cu patronul magazinului, mi-ar spune că prăjiturile sunt aduse direct de la cel mai bun laborator din București, unde sunt făcute de un bucătar-șef cu premii multe și având ani buni de experiență.

Asta-i ca gluma aceea în care se ceartă un pieton cu un șofer:

– De ce nu te uiți pe unde mergi, vrei să omori pietonii? Cine ți-o fi dat ție carnet de șofer?!

– Să știi că io am carnet de 25 de ani! 

– Bravo ție, că n-ai învățat nimic nici până acum! Io-s pieton de 45!

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *