Tractorul, vehiculul suprem!

Ah, tractorul! Acest autovehicul agrigol urat de multi. Cine ar fi crezut ca tractorul poate fi unul dintre vehiculele foarte iubite atat de oraseni, cat si de cei mici?
De exemplu, in America, tractoarele sunt foarte iubite. Si nu pentru muncile agricole, ci pentru spectacol. Da, peste ocean, jocurile cu motoare sunt foarte la moda. La noi, ca la nimeni. Si iata despre ce tipuri de jocuri cu motoare vorbesc:

Peste ocean, dar si in alte tari, indiferent de continent, jocurile cu motoare sunt foarte la moda. Si stiti de ce sunt cautate tractoarele? Tocmai datorita motoarelor puternice, capabile sa traga o multime. Nu toate jocurile cu motoare au nevoie de o viteza mare. Astea cu tractoare sunt foarte cautate pentru capacitatea tractoarelor de tractare.

Mie mi-ar placea sa ma ocup cu astfel de lucruri. Pe zi ce trece, mai ales dupa problemele avute cu masina, magandesc la faptul ca stiinta viitorului nu e informatica, ci tot mecanica auto. Ma intreb daca acum se mai poate face ceva, la varsta mea. Ma mai ia cineva ucenic intr-un atelier auto? Tare mi-ar placea sa stiu sa repar singur un motor.Insa, cel putin pentru moment, ma pot multumi cat de cat cu cateva jocuri cu tractoare online. Macar sa fiu jucat in mediul online jocurile astea cu tractoare, ca atunci cand voi ajunge sa locuiesc in America, dupa cum am spus ca-mi doresc, sa nu fiu chiar un noobie in mediul asta de mecanica auto, motoare, carburatoare, rosi de 20 de toli si altele asemanatoare.

Insa, cand voi ajunge colo, ma voi apuca de motoare mai mici, de masini. Pana atunci, eu ma apuc saptamana viitoare de Dacia mea, s-o aranjez. M-am gandit sa-i pun folie pe ea, cum au taxiurile, insa verzuie, ca si culoarea originala, iar pe plafon vreau sa-i pun piele artificiala. Ma costa 20 lei un metru pe 1,40 m latime. Cu 100 lei maxim rezolv plafonul si usile. Adica interiorul usilor, captuseala. Noua, verzuie, fata de negrul ala din fabrica, eu sunt convins ca va arata superb.

Asadar, cand voi ajunge peste hotare (mi-ar placea Texasul), dupa ce-mi voi fi rezolvat cosmetic masina si dupa multe ore in jocuri cu masini in mediul online, acolo sunt convins ca ma voi descurca sa-mi repar singur masina.
engine

Si nu vorbesc doar de batrana Dacie pe care o voi pastra, stiu ca nu va fi ea singura din America, insa voi fi printre putinii care ii vor pune un motor V8 si transmisie automata. Da, in America voi putea face astfel de chestii, in Romania nu iei ITP=ul daca ii pui motor de Golf 5 Turbo, de exemplu. Adica il iei, dupa ce sari cu 1000 de euro.

Pana una-alta, va voi tine la curent cu modificarile si imbunatatirile aduse Daciei, aici in Romania. La 200 lei lunar, in cateva luni pot face multe chestii frumoase. Am zis plafon si usi, urmeaza geamuri electrice, rosti mai late, in 4 sau chiar 5 prezoane, precum si un motor mai puternic si reparatii la cutia de viteze (sau reparatii). Sunt convins ca-mi vor iesi cu toate la perfectie, iar cat de curand, in vara aceasta, dupa ce-mi voi lua carnetul, voi putea sa imi conduc masina pe strazi, intorcand ochii plini de admiratie ai celor din jur.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *