Top 5 produse de curatenie utile intr-un hotel

Turistii abia asteapta sa ia concediu si sa plece sa se relaxeze in locuri minunate, pline de frumusetea peisajelor naturale, de ospitalitatea oamenilor si de maretia monumentelor istorice. Destinatiile lor din fiecare an sunt alese insa si in functie de cazarea de care se bucura, de modul in care sunt primiti si rasfatati de gazdele lor. Una dintre principalale probleme cu care se confrunta atat in tara, cat si in strainatate, este curatenia din camerele de hotel.

Din acest motiv, patronul unei astfel de afaceri trebuie sa ofere cele mai bune conditii de cazare pentru ca anul urmator turistii sa revina bucurosi de un nou sejur petrecut in acelasi loc. Astfel, produsele de curatenie nu trebuie sa lipseasca angajatilor, iar atmosfera din hotel sa fie una relaxanta, romantica, calda si stralucitoare.

Iata cele 5 produse ideale pentru o curatenie exemplara:

  1. Foarte multi turisti se plang de problemele legate de camera de baie, acolo unde sapunurile, gelul de dus, prosoapele albe sunt cercetate de fiecare in parte cu atentie. Desigur, curatenia pare ca domneste la prima vedere, dar o cercetare mai amanuntita poate scoate la iveala diferite probleme in zona capacului de la wc, nu intotdeauna igienizata corespunzator. Bineinteles, in acest sens ar fi de real ajutor sa se cumpere un capac de toaleta cu folie igienica. In plus, pentru o curatenie exemplara se gasesc produse Sano online pe Sanito la preturi extrem de avantajoase pentru orice tip de afacere.
  2. Cosul de gunoi nu trebuie sa lipseasca din nicio camera, deoarece toata lumea are ceva de aruncat, indiferent ca este vorba de o hartiuta, un pix, o eticheta, un ambalaj de biscuiti. Si acestea trebuie sa fie de calitate, pentru a rezista in timp.
  3. Curatenia intr-un hotel se refera inclusiv la lenjerii, perdele, huse de pat sau de fotolii. Toate trebuie sa miroasa placut si sa arate cat mai bine pentru vizitatori, asa ca aceste obiecte vor fi spalate corespunzator cu ajutorul unor produse de calitate superioara. In calitate de manager, poti sa vezi detergenti profesionali la pret avantajos accesand site-ul Sanito. Cu siguranta, vei reveni dupa ce vei constata calitatea produselor.

  1. O idee geniala pe care o poate adopta lejer orice patron inteligent este sistemul de aspiratie centralizat, care nu deranjeaza niciun client. Acesta este conceput in asa fel incat previne simptomele de alergie, nu trezeste turistii, este convenabil din punct de vedere financiar si foarte eficient. Interesant este ca acest sistem poate fi montat si intr-un hotel deja construit, chiar daca, intr-adevar, este putin mai dificil, iar timpul de executie mai mare.
  2. Absorbantul de mirosuri si de umiditate este un alt articol demn de a exista mereu intr-un hotel pentru ca reuseste rapid si eficient acolo unde alte produse nu o pot face. Imediat dupa ce este pus in functiune incepe sa-si faca datoria, iar atmosfera din camera devine una placuta pentru turistii aflati la odihna si recreere.

In concluzie, un patron de hotel, care isi doreste sa aiba succes in acest domeniu si sa-si bucure turistii prin conditiile de cazare deosebite pe care le pune la dispozitie, nu trebuie sa uite ca pe primul loc ramane curatenia perfecta care va fi observata inca din prima clipa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *