Top 5 idei CREATIVE pentru amenajarea locuinței

Amenajarea casei poate fi o plăcere deosebită, iar rezultatul te va bucura, cu siguranță, îndată ce vei simți mulțumirea de a reveni în noul tău cămin la sfârșitul zilei. În ciuda timpului petrecut făcând măsurători, alegând materialele potrivite ori reglând instalațiile de lumini, fericirea de a vedea un rezultat final concret compensează orice efort.

Fie ca ți-ai propus să-ți reamenajezi casa ori îți dorești să achiziționezi unul dintre cele mai rentabile apartamente cu 3 camere pe Cubicresidence, gândește-te la cum îți dorești ca acesta să arate, astfel încât să devină o extensie a personalității tale. Dacă vei acorda atenție caselor prietenilor tăi, vei remarca trăsături aparte în fiecare dintre acestea, de la paleta de culori, la decorurile de pe faianța din baie. Oferă-ți un timp de gândire pentru a decide cum vrei să-ți decorezi căminul și apelează, atât cât îți permite bugetul,  la specialiștii în design interior pentru a da formă concretă viselor tale.

Iată 5 sfaturi pentru amenajarea eficientă și creativă a locuinței tale:

  1. Dacă ai posibilitatea, rezervă o cameră pe care să o transformi în garderobă. În primul rând, amenajarea unei încăperi separate pentru toate hainele familiei va elibera spațiul din dormitor, unde ai posibilitatea să montezi alte piese de mobilier sau decorațiuni. Poți cumpăra acum haine pentru femei pe hermosa.ro, pentru că ai spațiul perfect pentru depozitarea lor. În al doilea rând, este mult mai practic să le păstrezi în ordine și în același loc, în funcție de anotimp, decât să le depozitezi greșit în locuri prea mici din casă.
  2. Sunt soluții chiar și pentru bucătăriile slab luminate natural! Designerii sugerează ca tavanul să fie vopsit într-o nuanață mai deschisă a culorii pereților, în special dacă ai ales mobilă înaltă sau corpruri suspendate. Conform acestora, o nuantă mai deschisă a tavanului creează impresia unui spațiu mai mare și devine o gură de prospețime în camera aglomerată de mobilă.
  3. În ceea ce privește baia, cei mai mulți apelează la cabine de duș cu sticlă opacă sau perdele de plastic netransparent pentru un plus de intimitate. Dincolo de aspectul neplăcut, acestea irosesc mult spațiu. În schimb, poți opta pentru o cabină cu uși transparente, a cărei cadă să fie construită chiar din podea.
  4. Folosește cât mai multe oglinzi decorative cu putință în orice încăpere a casei. Pe de o parte, acestea sunt accesorii necesare oricărei locuințe, însă cu ajutorul lor, poți reflecta lumina naturală acolo unde camerele sunt prea mari și cu puține ferestre. Astfel, mai mici sau mai mari, oglinzile creează impresia unei încăperi spațioase.
  5. Un element ce nu trebuie să lipsească din casa ta sunt plantele. Cât timp acestea au acces la lumină naturală, nu contează cât de multe ai sau în ce camere le poziționezi. Plantele de interior dau un aspect plăcut și curat oricărei încăperi, de aceea le poți păstra chiar și în baie. Ele curăță și reîmprospătează aerul casei, absorb mirosurile neplăcute și mențin nivelul optim de umiditate. Iar dacă aceste argumente nu sunt suficiente, gândește-te la cum poți accesoriza un spațiu liber cu ajutorul acestora!

Așadar, cu ajutorul a doar câtorva secrete de amenajări interioare poți redecora spațiul tău într-un mod funcțional și benefic pentru toți memmbrii familiei tale.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *