Top 3 cele mai bune zone de locuit in capitala!

Care sunt cele mai bune zone din capitala raportandandu-ne la calitate-pret, rata scazuta a infractionalitatii, existenta mijloacelor de transport, poluarea fonica si spatiile verzi? Ei bine, cu siguranta iti doresti ca propria locuinta sa iti ofere toate aceste avantaje, tocmai de aceea este bine sa cunosti care sunt cele 3 sectoare din Bucuresti preferate de tot mai mult de cei aflati in cautarea unui nou camin!

Top 1 – Sectorul 2

Sectorul 2 din Bucuresti se bucura de o vizibilitatea crescuta in randul celor doresc sa achitioneze o noua locuinta, indiferent daca vorbim despre garsoniere sau apartamente.

Avantajele achizitionarii unei camin in aceasta zona constau in:

  • Raportul excelent calitate-pret: de exemplu, pot fi achizitionate apartamente noi, direct de la dezvoltator, iar daca vrei sa te convingi atunci afla ca Novuminvest dispune de noi apartamente in zona Barbu Vacarescu la oferte excelent pentru orice buget!
  • Poloarea fonica este una destul de redusa, in comparatie cu centrul capitalei.
  • Rata infractionalitatii este redusa, comparativ cu cea din alte sectoare, precum sectorul 5.

Top 2  – Sectorul 1

Aceasta zona este apreciata pentru spatiile verzi extrem de numeroase, dar si pentru mijloacele de transport, in speta metroul. In sectorul 1 exista urmatoarele statii de metrou:

  • Piata Victoriei, Gara de Nord, Basarab, Piata Romana, Aviatorilor. Aurel Vlaicu, Pipera, Grivita, 1 Mai, Jiului, Parc Bazilescu;

Top 3 – Sectorul 3

Sectorul 3 ocupa ultimul loc, insa nu cel din urma, intrucat este cel mai apreciat din punct de vedere al zonelor de acces catre locatiile renumite din Bucuresti: de la cluburi si localuri, pana la mall-uri si cofetarii.

    • Cofetarii renumite: Una dintre cele mai apreciate astfel de locatii este Cofetaria Armonia. Conceputul in sine, “ Gusturi romanesti, cu traditii frantuzesti” atrage zilnic zeci de pofticiosi atat in offline, cat si in online! Mai mult decat atat, renumele vine ca o recompensa in urma daruirii adevaratului gust, mai ales atunci cand vorbim despre dulciurile pentru aniversarile copiilor de la Cofetariaarmonia.ro, ce pot fi comandate direct de pe site1

  • Cluburi : El dictator, Chaboo, Expirat
  • Localuri : Caru’ cu Bere, Dristor Kebap, Embassy Hanul cu tei
  • Mall-uri : Unirea Shopping Center, Bucuresti Mall, Park Lake

In momentul in care se realizeaza achizitionarea unei locuinte, orice persoana care doreste un trai de viata optim pentru secolul XXI vizeaza in primul rand zona / sectorul in care este amplasat imobilul.

Asadar, daca si tu te afli in cautarea unui spatiu nou pentru tine si cei dragi, atunci tine cont de clasamentul de mai sus, cat si de alte considerentele pe care ar trebuie sa le indeplineasca viitoarea ta locuita!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *