Tipuri de șoferi

Prezint câteva tipuri de șoferi pe care îi vei întâlni în trafic, fie că vrei, fie că nu.

Șoferul de Dacia 1300
Sunt din ce în ce mai puține Dacii 1300 rămase, așa că și șoferii sunt din ce în ce mai bătrâni. N-ar depăși 60 la oră pe autostradăă, nici să-i dai medicamente gratis.Vor merge numai pe banda 1, cu centura pusă, cască și ochelari de automobilist (rămase de la bunică-su din 1920). În cazul unui scandal va încerca să aplaneze orice conflict.

Șoferul de Logan
Probabil cel mai haotic șofer. Este tot timpul nervos, gesticulează întruna, îănjură în trafic. Este frustrat că nu are un BMW sau măcar un Audi A4. De rușică că are Logan nici muzică nu ascultă la casetofon. “Ce, a mai auzit careva de firma asta no-name, Blaupunkt?”. Nu-și va permite alt casetofon și nici nu-l interesează. Își va spăla mașina o dată pe an și atunci când plouă, va ieși el cu o perie și cu niște detergent și va da pe ea.

Șoferul de BMW
Dacă e un BMW model mai vechiuț, șofer va fi un minoritar. Care nu știe altceva în afară de sală, Florin Salam și Mall. Va circula pe șosele ca un descreierat, fără să dea semnale, fără să se încadreze pe banda care-i trebuie din timp. La semafor va fi primul care va pleca, doar are ursuleț tunat. Urlă maneaua în boze, speriind băbuțele slabe de inimă de pe trotuar.
Dacă este un BMW model nou, e ceva gagiu uns cu toate alifiile. De obicei corect atât în trafic câș și îăn afara lui. Genul ăla de om care se încadrează în anumite limite, nu le depășește orice ar fi. Dacă-l diseci pe unul, să nu te miri că vei da de fire, circuite electronice, baterii și endoschelet metalic.

Șoferul de dubiță
Nu contează vârsta, toți vor fi la fel. Cei mai repeziți, să se întreacă cu minoritarul din BMW la intersecție. Doar trebuie să ajungă repede să predea sau să preia marfa. Rar ascultă muzică, deoarece va fi ocupat în permanență cu găsirea unei rute alternative, pe-o ramură mai puțin circulată.

Șoferul de camion
De obicei grăsune și bărbos. Străbate țările în liung și-n lat, cunosc unde-s ascunși polițiștii, fiecare tufiș, fiecare capăt de pod. Când nimeresc în vreo țară în care n-au mai fost, o vor tăia prin centru, nu pe centura orașului. În mașină e dezastru de la atâtea ambajale, cutii de suc, chiștoace de țigări sau semințe. Practic el trăiește în camion.
truck

Și că tot am vorbit despre mașini, toți șoferii (și buni și răi), au nevoie de RCA. eu le recomand www.rcalatineacasa.ro. ai în 24 RCA-ul acasă și beneficiezi de reducere 10% dacă faci comanda on-line! Succes!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *