Tenisii pentru barbatii moderni doar pe Modlet.ro

Toate femeile isi doresc sa fie protejate si iubite, insa unele sunt atrase si de un soi de nebunie a barbatului. Acesta este bad guy-ul care este de fapt the good guy , adica acela care este rau doar pentru o cauza nobila, este vorba de cel care merge pe premisa „Scopul scuza mijloacele”. Acest rebel sexy are puterea de a iubi asa cum nici un alt barbat nu o poate face, de aceea femeia are tendinta de fiecare data sa se indragosteasca de ei.

Iata tiparul clasic al unui tip dur:

  • Poarta doar haine confortabile – tenisi de barbati, tricouri largi, blugi cu un aspect uzat si geci de piele. Aceste haine exprima nonconformismul lui pe care-l emana prin toti porii
  • Nu-i pasa de cum ii sta parul – the bad guy nu este interesat de modul in care arata, stie doar ca trebuie sa fie prezent in anumite momente. Desi nu-i pasa de cum se aseaza parul ii sta bine de fiecare data si-l prinde freza aceasta care poate fi asemanata cu cea de dimineata
  • Este un tip foarte cult – desi nu pare ca a dat pe la scoala, bad guy-ul are vaste cunostiinte in mai multe domenii precum muzica, arta, literatura sau sculptura

Cam asa arata un barbat de care orice femeie, fie ea adolescenta sau matura, se poate indragosti.

Fii un barbat cool si atractiv in orice tinuta

Asa poate arata orice barbat in cautarea marii iubiri, si la fel cum bad guy-ul reuseste sa franga toate inimile si tu o poti face! Nu trebuie decat sa iti iei o atitudine un pic aroganta si sa fii impotriva tuturor, in special a legilor. A, da, si sa iti achizitionezi tenisi!

Toata lumea stie ca de la tenisii de barbati pleaca toata treaba. Odata intrat in acei tenisi, nimic nu-ti mai sta in cale! Daca inca nu ai, grabeste-te sa ii achizitionezi!

Tenisii pentru barbatul dur din tine doar de pe Modlet.ro

Nu poti sa te schimbi si sa devii dintr-o data un barbat care incalca regulile si merge pe motocicleta, sau chiar trotineta, nepasandu-i de nimic in jurul sau. Dar de iubit, o poti iubi! Suprinde-o cu o vacanta exotica neplanuita, va parea ca fugiti de toate!

Atitudinea ramane la fel, insa in timpul liber poti face o tinuta mai nepasatoare de adolescent rebel ca sa o atragi si mai mult. Incepe sa iti cumperi tenisi ieftini de barbati, un bad guy nu arunca banii pe lucruri materiale,  daca inca nu stii de unde afla ca pe Modlet.ro ai parte preturi avantajoase, si foarte avantajoase, si de calitate superioara, nu esti un bad guy deci te intereseaza calitatea atunci cand iti achizitionezi tenisi.

Da comanda online! Da, asa vei demonstra ca esti bad guy! Nu stai sa te obosesti cu plimbari prin mall-uri si prin aglomeratie, dai un simplu click si comazi online tenisii ieftini de barbati de pe Modlet.ro, dupa care astepti linistit, sau nelinistit, livrarea. Stai calm, comandand tenisii de barbati de pe Modlet.ro livrarea se va face intr-un timp foarte scurt!

Asadar poti fi si tu un bad guy, in limitele bunului simt!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *