“Speachless”. Ăla a fost singurul cuvânt pe care l-am putut scrie…

Am fost să văd “Ascensiuinea lui Jupiter“. Film pe care l-am așteptat cu sufletul la gură, atât eu cât și altă mulțime de oameni. Și spre deosebire de alte filme, la fel de așteptate, care s-au dovedit a fi doar o pierdere de timp, aici, am stat în continuu lipit de scaun.
Asta deoarece a fost un film plin de acțiune, de la un capăt la altul.

Jupiter Jones (Mila Kunis) s-a născut sub o stea norocoasă, la care acum doar visează. E convinsă că va avea un destin spectaculos care va trece dincolo de astre, dar realitatea crudă îi aminteşte mereu că e o simplă menajeră, fără pic de noroc în dragoste. Doar atunci când Caine (Tatum), un fost militar extrem de bine antrenat, porneşte în căutarea sa, Jupiter începe să-şi dea seama că visele ei vor deveni în curând realitate. Codul ei genetic o face următoarea pe lista unei moşteniri extraordinare, fapt ce ar putea altera echilibrul universului.

Bine, povestea este una tipic hollywoodiană, cu tipa gen “Cenușăreasa“, vine prințul și-o duce către o lume mai bună, după ce, între timp, se mai bate și cu balaurul cu șapte capete. Dau, în cazul “Ascensiunii lui Jupiter“, cu șopârle uriașe, reptilieni deci.
Însă, numai și numai acțiune și efecte speciale. Efecte pentru care până și eu recunosc faptul că trebuie văzute la IMAX, chit că te ia durerea de ochi după o oră și jumătate. Și cu ocazia asta, am scris aici ce fel de ochelari ar fi trebuit inventați.

Filmul îl recomand cu căldură tuturor, nu vă va părea rău deloc. Este adus în cinematografe mulțumită Freeman Entertainment.

De pe străzile din Chicago spre cele mai îndepărtate galaxii, filmul „Ascensiunea lui Jupiter” este scris şi regizat de fraţii Wachowski. Producătorul premiat Grant Hill cu care lucrează de la trilogia „Matrix” până în prezent, produce filmul împreună cu aceştia. Roberto Malerba şi Bruce Berman sunt producători executivi.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *