Skarner, legendarul

Având în vedere că la jocurile ranked, Jax se banează în draci, am zis c-ar fi bine să mă ocup și de alți jucători. În ranked am tras cu Volibear, însă, dacă nu am echipă bună, singur nu pot face nimic altceva decât să mor al naibii de des, ajutând adversarul. Așa că am pus mâna să mai joc cu Skarner. E un bun jungler, însă cam atât. De unul singur nu prea fac față pe nicăieri, decât cu ajutorul echipei. Cu Skarner nu mă pot duce să fac push pe undeva. N-am viteză, n-am damage, n-am nimic.

Apoi am zis să-l învăț pe Master Yi, că e simplu și să vezi ce bătaie le dau ălorlkalți. sanchi, nu merge nici ăla. Așa că am căutat pe net tutoriale (pe lângă astea de Dacia Logan) și despre cum să joci și ce iteme să-i iei lui Skarnes astfel încât să-ți distrugi adversarul.

Și văzusem la un gagiu (îmi scapă numele), cum folosea pe Skarner exclusiv. Mai nimeni nu-l banează, toți cred că e o țintă ușoară și pleacă 1 vs 1. Și și-o iau în bot grupa mare. Și când se hotărăsc să sară doi pe el, aceste este deja OP (over powered), încât în cele mai multe cazuri îi omoară pe amândoi. Țin minte că același individ mai avea câțiva campioni folosiți fix alandala, dar cu care făcea suprize de mari proporții.

De exemplu, Teemo (care se dorește a fi rapid), făcut tank. Și nu oarecum, ci supertank. Se mișcă animalul (căci eu nu-mi dau seama ce naibii e Teemo) mai lent ca o locomotivă pe aburi neîncălzită, dar are viață și damage mai ceva decât Casa Poporului!

Și uite așa, am aflat chestii noi despre Skarner, pe care am început să le pun în practică. Și de ce să mint, unele se prind, altele nu. câștig jocurile, am și killuri, însă parcă mi-e tot puțin peste mână să-l manevrez. Nu-i problemă, nu vreau să devin campion mondial la League Of Legends, ci să joc așa, de fun.

Asta până pierd și-mi sperii nevasta cu înjurături în toiul nopții…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *