SelfLess

Ryan Reynolds şi Ben Kingsley devin subiectul unui experiment periculos şi luptă pentru a-şi păstra identitatea în acţiunea „Self/less: Transfer de viaţă” care are premiera pe marile ecrane din 7 august. Filmul este distribuit în cinematografe de Freeman Entertainment.

Îmi doresc mai mult timp!”… Toţi gândim şi simţim aşa. Dar cum ar fi ca într-o zi să poţi obţine acest timp contra cost?! Acţiune SF „Self/less: Transfer de viaţă” explorează tocmai consecinţele care vin odată cu preţul nemuririi.

Multimilionarul om de afaceri Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea.

Damian îşi înscenează moartea şi începe o nouă viaţă, departe de cunoscuţi, după ce conştiinţa sa este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecţiunile procedurii să devină cunoscute, aşadar vieţile lui şi ale celor din jur sunt în mare pericol.

Cu Ryan Reynold, Ben Kingsley, Matthew Goode, Mariana Paola Vicente şi Natalie Martinez în rolurile principale, filmul „Self/less: Transfer de viaţă” este adus de Freeman Entertainment, în premieră, la cinema, din 7 august.

IH7A3470.CR2

IH7A3470.CR2

HW7A5136.CR2

HW7A5136.CR2

S_11335_R

AT5E0987.CR2

AT5E0987.CR2

IH7A4816.CR2

IH7A4816.CR2

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *