Scaune auto pentru copii: obligatorii cand parintii au masina. Le vezi pe Ilbambino.ro!

Scaunele auto pentru copii sunt produse pe care daca parintii copiilor mici nu le-ar avea, transportul lor cu masina ar fi un calvar. In primul rand, nu ar avea unde sa puna copilul astfel incat acesta sa fie in siguranta si sa nu se clatine pe bancheta din spate la viraje, si in al doilea rand, nu ar avea unde sa puna copilul in masina pentru a ii oferi siguranta necesara. Deci, nu exista doua motive pentru care un scaun auto pentru copii ar fi bun, ci unul singur: siguranta. Siguranta nu e numai la volan, siguranta nu e numai in partea din fata a masinii, siguranta trebuie sa existe oriunde in masina.

Scaunele auto pentru bebelusi difera fata de scaunele auto pentru copii, pentru ca cele generice, pentru copii, pot fi folosite chiar si pana cand copilul implineste 9-10 ani. Ele difera prin masurile de precautie luate, prin moliciunea materialelor si a husei.

Fotoliu auto pentru copii: un produs de acest tip, daca este de calitate, asigura si siguranta si confort

scaunul auto - ideal pentru plimbarile celui mic cu masina

Fotoliu auto pentru copii. Fotoliu, un cuvant pretentios? La nivelul la care s-a ajuns in confectionarea scaunelor auto pentru copii, putem spune ca reprezinta, mai degraba, un fotoliu. Cateva caracteristici ale acestora sunt urmatoarele:

  • Au modele sportive, futuriste, clasice, fiecare producator vine cu varianta lui, si sunt multi producatori
  • Au ranforsari pe manere – nu toate modelele, ce-i drept
  • Sunt usor de fixat si de desprins
  • Prezinta centura de siguranta – element obligatoriu
  • Unele modele au si toarte, si se denumesc „cosuri auto”
  • Producatorii de prestigiu pot fi Avionaut Glider, Baby Design, Bebe Confort, Cangaroo, Cosato sau Kotobaby
  • Culorile lor sunt foarte atragatoare, folosindu-se si mult kaki, latte, turcoaz, coffee
  • In magazinele online se pot alege modelele in functie de greutate sau de varsta

Scaunul auto pentru copii si particularitatea lui: cel pentru bebelusi

Scaunele auto pentru bebelusi sunt mult mai delicate, isi iau rolul de „gardieni” in serios, centurile de prindere sunt mai multe, precum bretele implicite. Culorile folosite aduc aminte de landou, sau de patut, sau de carucior. Pot avea si pernita suplimentara in zona capului (se stie faptul ca bebelusii au capul sensibil). Toate aceste modele exista pe Ilbambino.ro.

In caz de impact, exista o protectie laterala care poate face diferenta. Tot anti-impact este si stratul dublu de spuma din baza scaunului. Si, pentru a modifica pozitia in functie de cum sta bebe-ul confortabil, exista si 2 pozitii de ajustare.

Cate elemente de siguranta prezente intr-un sigur produs! Dar acesta este si scopul oricarui scaun auto: siguranta. Ulterior, vine si confortul resimtit, si infrumusetarea. Scaunele auto de copii sunt si sigure, si confortabile, si frumoase daca se afla pe magazinul online Ilbambino.ro. Acest magazin online de profil este un adevarat depozitar al acestor produse: peste 1000 de scaune de la zeci de producatori. Toate se pot selecta destul de usor pe Ilbambino.ro, pentru a se alege numai scaunul castigator.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *