Roata este cea mai utilă invenţie a omenirii

Foarte probabil, una dintre cele mai vechi invenţii din lume o constituie roata, simbolul ciclităţii. Ce are un început, are şi un sfârşit, care coincide cu un alt început. E de ajuns să conştientizăm ciclicitatea anotimpurilor, care mereu se schimbă, deşi sunt mereu aceleaşi. Compania Tente încearcă să îmbunătăţească cea mai utilă invenţie a omenirii, roata, cea care ne pune în mişcare. Surprinzător, chiar reuşeşte.

Tente lucrează de aproximativ 90 de ani ca să îmbunătățească o invenţie care mişcă omenirea ca nimeni alta, roata. Tente, o suburbie a Wermelskirchen-ului în Germania, este locul în care, în 1923, a început comercializarea rolelor sub formă de bilă şi a rolelor pentru uşile glisante de dulap. 10 ani mai târziu, compania producea rolele în sine. Tente nu doar dezvoltă role şi roţi, ci oferă posibilitatea de mişcare.

Ceea ce a început ca o fabrică s-a dezvoltat într-un grup de companii care astăzi face afaceri pe întregul glob pământesc. Și va continua să crească. Datorită apropierii de clienţii săi şi a produselor de cea mai înaltă calitate, astăzi Tente este în top pe mai multe pieţe. Ceea ce stă în spatele succesului companiei este expertiza, dobândită de-a lungul deceniilor, cu care Tente rezolvă problemele şi dezvoltă conceptele de mobilitate.

În strânsă colaborare cu clienţii săi, dezvoltatorii şi designerii experimentaţi ai firmei creează produse inovatoare care sunt fabricate folosind tehnici de producţie proprii. Această abordare garantează o calitate fără compromisuri, care face din rolele Tente prima alegere pentru orice client.

În gama de produse a www.tente.com/ro-ro intră role pentru: scaune, mobilier, aparate, cărucioare catering la bord (industria aeronautică), sarcini mari, paturi, scaune pe rotile, cărucioare de supermarket, echipamente de transport, sisteme de depozitare deşeuri, precum şi role din inox.
roata-tente

Produsele Tente au primit recunoaştere internaţională şi prin premiile primite de-a lungul timpului. Roţile companiei s-au remarcat la concursul „Good Design”: rolele LINEA pentru paturile de spital, care au câştigat medalia de argint, combină design-ul exclusiv cu cea mai înaltă calitate. Seria de roţi duble de plastic e versatilă, uşor de curăţat şi disponibilă opţional cu o înălţime de instalare foarte joasă.

Roata de plastic LEVINA, care combină ultima tehnologie cu un design ideal, a fost recompensată cu medalia de bronz la concursul „Good Design”. Carcasa solidă şi plasticul de înaltă calitate care s-au folosit pentru construcţie asigură o lungă durată de viață. LEVINA combină proprietăți excelente de rulare şi o stabilitate superioară, datorită unei pedale de frână mici şi uşor de utilizat. Suprafaţele netede sunt uşor de curăţat, ceea ce face rola LEVINA ideală pentru industria alimentară.

Şi roata cu roţi duble AVIANA a primit un premiu pentru „Good Design”. Aceasta oferă un grad înalt de confort şi este folosită pentru cărucioarele de avion în timpul zborului. Suprafaţa netedă asigură că personalul de la bord poate manevra în siguranţă cărucioarele pe culoarele înguste.

Seria 2940 de roţi pentru pat sunt foarte potrivite pentru folosire în sectorul sănătăţii. Rola cu roţi duble nu este doar durabilă şi stabilă, ci şi rezistentă la nivel ridicat de şoc, fiind în acelaşi timp uşor de manevrat. Să funcţioneze şi să arate bine. Acesta este standardul la Tente.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *