Raiul constructorilor

Prietenul meu, Grigore, de formație inginer constructor, e tare mândru de meseria lui și de fiecare dată când ne întâlnim ține să-mi amintească faptul că, fără constructori, locuiam și acum în peșteri. Norocul omenirii e că a inventat materialele de construcții și fel de fel de unelte și utilaje care se folosesc pe șantier. Altfel, rămâneam în comuna primitivă. Într-o zi, după ce Grigore și-a făcut numărul legat de binefacerile pe care le aduc constructorii, l-am întrebat cum crede că arată raiul constructorilor.

Foarte serios, Grigore mi-a răspuns că, pentru constructori, raiul e pe pământ, foarte aproape de noi, la SC Tehno SRL. Vă închipuiți că m-a apucat râsul:

– Grig, cum poate fi un SRL raiul pe pământ?!

– În mod natural, băiete! Tehno SRL ne oferă o gamă variată de scule electrice de mână şi accesorii ale unor producători de renume, servicii de consultanță și service la standarde foarte ridicate.

braco-b-180-litri-betoniera-fara-reductor-2505Grigore mi-a povestit cum, în urmă cu 22 de ani, Tehno S.R.L. a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marca Bosch. Și-a lărgit gama de produse comercializate cu scule electrice de mână şi accesorii ale unor producători de renume: DeWalt, Hawera, Makita, Metabo, devenind astfel distribuitor autorizat pentru aceste mărci. Și-a diversificat și oferta cu scule de mână, scule pneumatice, motoutilaje, compresoare, generatoare, pompe, hidrofoare și utilaje pentru construcţii.

Boom-ul centralelor termice pentru casă și apartament a fost un moment important în dezvoltarea firmei, care a dezvoltat un puternic departament de termotehnică apt să execute de la instalaţii de încălzire pentru locuințe individuale până la sisteme de climatizare complexe.

Povestea lui Grigore a început să mă atragă. Am aflat că actualmente producătorii comerciali reprezentați de Tehno SRL sunt: AGT, Bertolini, Black&Decker, Bosch, Buderus, CST/berger, DCS, Dremel, DeWalt, Drager, Fini, Hawera, Heller, Hitachi, Honda, Kaieser, Karcher, Kipor, Makita, Masalta, Metabo, Mob&Ius, MPS, Pntax, Ryobi, SDMO, Skil, Stanley, Stihl, Tremix, Unior.

Categoriile de produse comercializate de Tehno SRL sunt extrem de diverse: aeroterme și radiatoare, amestecătoare, aparate de muls, aparate de sudură și invertoare, ciocane rotopercutoare și demolatoare, ferăstraie, generatoare, mașini de frezat, de găurit și înșurubat, pompe și hidrofoare, unelte de mână, utilaje pentru construcții și multe altele.

Utilajele de construcții pe care le oferă spre vânzare Tehno SRL sunt diverse, plecând de la betoniere de diferite capacități, o gamă variată de compresoare de aer și până la echipamente de tăiat gresie sau plăci compactoare. Orice betoniera comercializată aici e acționată electric.

Performanța acestor utilaje e dată de randamentul pe care îl oferă și de durata lungă de utilizare oferită de rezistența pe care o prezintă. În oferta prezentată de Tehno SRL sunt produse care se adresează oricărui buget, în funcție de nevoile de utilizare.

În timp ce ne beam cafeaua pe terasa apartamentului meu, am aflat că, pentru a-și lărgi spațiul de comercializare a pachetelor de produse și servicii, Tehno SRL a hotărât să se dezvolte și pe partea online prin propriile sale magazine:

– www.TehnicBazar.ro, în care se regăsește întreaga varietate de produse și producători,

– www.Tehno-Online.ro, care e dedicat produselor Bosch, din dorința de a redirecționa clienții care accesează pagina producătorului către distribuitor cu efort minim și cu siguranța că apelează la un partener autorizat.

Amicul meu mi-a atras atenția că, pentru a putea face cumpărături online, e necesar să-mi creez un cont de utilizator, după ce am adăugat produsele dorite în Coșul de cumpărături.

Grigore a încheiat cu un slogan: Tehno, serios şi prompt, ne face munca și viața mai uşoare!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *