Panouri radiante sau plasma termice radiante

Panourile radiante si plasmele termice radiante sunt de fapt acelasi sistem de incalzire, ceea ce le diferentiaza fiind, in principal, aspectul.

Plasmele termice imita foarte bine plasmele tv, de aici venindu-le si numele de plasma termice.

Avand in vedere aspectul, pozitia de montaj recomandata pentru plasmele termice radiante este pe un perete lateral, spre deosebire panourile radiante albe, in cazul carora se recomanda instalarea pe tavanul incaperii.

Insa, avand in vedere produsele existente la ora actuala pe piata romaneasca, panourile radiante sunt mult mai calitative decat plasmele termice radiante.

Majoritatea plasmelor termice radiante din piata romaneasca, prin constructia lor, sunt mai degraba convectoare, decat panouri radiante.

Daca doresti sa mergi pe acest sistem de incalzire, iti recomand sa iei legatura cu un comerciant serios si sincer. Un astfel de comarciant gasesti pe ACEST SITE. Cu siguranta te va lamuri cu privire la calitatea sistemului si te va ajuta sa-ti achizitionezi cele mai potrivite panuri radiante.

Avantajele incalzirii cu panouri radiante

Avantajele incalzirii cu panouri radiante sunt certe si multiple, de la usurinta instalarii pana la eficienta ridicata si efectele benefice pe care le are supra organismului uman.

In ceea ce priveste instalarea, aceasta se realizeaza foarte usor, cu o bormasina si un minim de indemanare.

Cu un principiu indentic cu al incalzirii solare, incalzirea cu panouri radiante asigura o eficienta ridicata, superioara celorlalte sisteme de incalzire.

Datorita radiatiei infrarosii emise, panourile radiante produc o serie de efecte benefice oranismului uman.

Pentru o documentare mai ampla despre incalzirea cu panouri radiante, iti recomand doua articole foarte bune pe aceasta tema: intra aici http://chibzuintza.ro/incalzire-panouri-radiante-infrarosu si aici libertatea.ro/utile-si-servicii/p-panouri-radiante-trei-spatii-pe-care-le-putem-incalzi-eficient-cu-panouri-radiante-11410

panouri-radiante-2

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *