Orice firmă are nevoie de servicii de contabilitate

Vreau să-mi deschid o firmă, fiindcă majoritatea şefilor sunt absolut indezirabili, cu pretenţii absurde. Trebuie să te dedici trup şi suflet firmei altcuiva, dacă s-ar putea, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru un salariu de nimic, achitat după cum i se năzare patronului. De exemplu, pentru sarcinile mele de serviciu ar trebui să lucreze două persoane, dar primesc un singur salariu. Mizerabil şi acela. Aşa că e mai bine să-mi iau destinul în propriile mâini. Oricare ar fi domeniul de activitate, am nevoie de servicii de contabilitate care să mă ferească să greşesc în ochii legii.

Am discutat acest aspect cu viitorul meu partener. Desigur, am avut multe discuţii pro şi contra, dar toate constructive, în numele unei cauze comune. Dar aici n-am avut absolut nicio dispută, ambii înţelegând că fără contabilitate nu ne putem desfăşura activitatea. Eu am propus să căutăm pe internet „contabil bucuresti” şi, cu siguranţă, vom GĂSI foarte multe oferte.

Partenerul meu însă mi-a spus că îi cunoaşte de mulţi ani pe cei de la o firmă de contabilitate şi ar fi bine să lucrăm cu aceasta. Mi-a adus nişte argumente care s-ar putea reduce la câteva cuvinte: oferă servicii complete de contabilitate, sunt ieftini şi foarte buni. E drept, această firmă are aproape 15 ani de experienţă, are în portofoliu peste 200 de clienţi, cu mai multe de 300 de puncte de lucru.

Firma are o echipă calificată, excelent instruită, cu acces rapid la informaţii, un sediu cu toate dotările şi toate instrumentele necesare. Prezintă soluţii software moderne, adaptate permanent multelor modificări legislative şi specificului fiecărui client în parte. Oferă servicii complete de contabilitate, consultanţă, salarizare şi audit financiar.

Noi dorim, ca toţi agenţii economici, un contabil ieftin şi bun care să aibă la îndemână soluţii pentru a răspunde la spinoasa întrebare „cum să plătesc taxe cât mai mici?”, desigur, respectând legislaţia în vigoare. Ori această firmă e partenerul ideal pentru o colaborare de lungă durată. Nu în ultimul rând, e important de ştiut că în 2014 firma a urcat pe locul al doilea în topul local CECAR pentru rezultatele deosebite ale firmelor de contabilitate. Ori asta chiar spune ceva despre profesionalismul echipei pe care mi-o propune partenerul meu.

Această firmă ne propune servicii fiscale de ultimă generaţie. Oferta de servicii e flexibilă: de la contabilitate completă (care poate substitui un întreg departament de specialitate), până la consultanţă şi suport oferite de experţi altor contabili. Orice situaţie sau problemă transmisă de clienţi telefonic sau prin email primeşte răspuns în maxim 24 de ore.

În faţa unei asemenea avalanşe de argumente pentru a lucra cu această firmă de contabilitate, n-am avut nimic de obiectat.
Accountant

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *