Niciodată nu-i prea târziu să înveți ceva nou

vopsea-2Vreau să-mi reamenjez interiorul locuinței mele. E nevoie de o zugrăveală și alte operațiuni cu materiale moderne. Neavând prea multe cunoștințe în acest domeniu, i-am cerut o mână de ajutor lui Liviu, un vechi prieten de-al meu, care a terminat Facultatea de Construcții și a fost diregintele mai multor șantiere din București și din provincie. Consider că niciodată nu-i prea târziu să înveți ceva nou.

Desigur, Liviu fusese la mine de foarte multe ori, dar de data aceasta a venit ca și consilier. În timp ce sorbea din ceașca lui de cafea, îmi spuse:

– Adevărul e că poți termina totul cu un buget mult mai mic decât îți poți închipui. Depinde ce vrei să faci.
– Dacă aceasta ar fi locuința ta, ce ai face, când vezi foarte bine că în unele locuri e atacată de igresie și pereții sunt cenușii?
– Bine, sincer să fiu, eu n-aș fi așteptat ca locuința să se degradeze în acest fel și ceea ce vrei tu să faci, aș fi făcut mai demult. Forță de muncă pentru acest șantier în minatură (chiar șantier va deveni locuința, să n-avem vorbe!), ei bine, îți pot face rost eu. Ai vreun magazin cu materiale construcții preferat sau să cumpărăm materialele necesare de unde cred eu de cuviință?
– Nu, Liviu, lucrează cu ce oameni și ce materiale vrei, numai să iasă o treabă bună, cu un deviz cât mai mic.
– Bine, băiete! În cazul ăsta, vom lucra cu Adrenco – materiale de constructie, un magazin online cu livrare la domiciliu care comercializează o gamă variată de produse din categoria finisaje în construcții. Avem transport gratuit în București și județul Ilfov pentru o comandă cu o valoare minimă de 400 de lei. Desigur, vo costa mai mult materialele.
– Dacă preferi magazinul ăsta, presupun că ai mai lucrat cu el…
– Da, omule! Produsele de acolo se află în ambalajul original și sigilat al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până în momentul livrării către client. La primirea materialelor clientul trebuie să ne asigurăm că e posibil accesul mașinii de transport și că putem descărca noi materialele din mașina de transport și până la locul de depozitare.
– Acesta va fi singurul magazin de la care vei cumpăra tot ce avem nevoie?

Sigur! Adrenco.ro are produse la cel mai bun raport calitate/preț, ale celor mai cunoscute mărci din domeniu, ce se încadrează în categoriile: tencuială decorativă, finisaje decorative, vopsea lavabilă de interioră și de exterior, amorsă, lac pentru lemn, grund, email, adeziv, glet, chit de rosturi, pastă de îmbinare, tencuieli, șapă, mortar, polistiren și accesorii termosistem. În plus, echipa Adrenco.ro poate oferi consultanță în alegerea produselor, mai ales atunci când totul trebuie să se încadreze într-un buget prestabilit.

– Liviu, văd pe site-ul magazinului Calculatorul de Costuri, o aplicație care ne ajută să ne calculăm bugetul ce urmează a fi alocat materialelor necesare cu o precizie cât mai apropiată de realitate.
– Așa e! În plus, magazinul colaborează cu producători cunoscuți, ca: Adeplast, Apla, Austrotherm, Azur, Baumit, Caparol, Cesal, Deko Professional, Duraziv, Fabryo, Hasit, Kraft, Novachrom, Policolor, Ral Color, San Marco. O să facem o treabă bună, dacă n-o să te zorești foarte tare…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *