Mirii nu prea au timp să se distreze la nunta lor

Nunta este distractivă, cel mai adesea, pentru nuntași, nu pentru miri. Cei ce se căsătoresc ar trebui să se distreze cel mai mult la nunta lor, dar ei ne prea mai au timp să se bucure. După momentul în care cei doi au fixat data nunții, urmează o perioadă de alergătură care se va sfârși abia după consumarea evenimentului propriu-zis. Astăzi veți vedea că mirii nu prea au timp să se distreze la nunta lor.

În primul rând, se alege restaurantul, lucru pentru care viitorii miri vor degusta ceea ce vor avea în meniu nuntașii. După ce sunt satisfăcuți de calitatea bucatelor, trebuie asigurat antrenul. Pentru a scăpa de o parte din alergătură, se poate apela la o firmă care să se ocupe de tot ceea ce implică organizarea nunții: alegerea unui fotograf și, eventual, a unui cameraman care va filma nunta, a unui DJ, a mărturiilor, a florilor etc.

Mirii sunt consultați, desigur, dar ei trebuie să-și facă timp pentru alegerea ținutei potrivite pentru cununia civilă și a nunții. Sigur, toată tevatura va costa ceva, dar voi trece peste acest amănunt, fiindcă sunt altele mai importante. Mireasa are invitații ei și ai părinților ei, mirele, la fel. În plus, mai sunt invitații amândurora. Se strâng listele și, doă ce se șterg niște nume și se adaugă altele, se alcătuiește lista finală.

Din acest moment, trebuie să lanseze invitațiile la nuntă. Cum nimic nu-i simplu, nici acest pas nu-i ușor de făcut. Sigur, sunt o mulțime de firme care ți le pot pune la dispoziție. Și mirii caută, compară, strâmbă din nas, modelele văzute nu-i conving, li se par perimate, lipsite de gust, așa că trec mai departe, văd oferta altei firme și tot așa.

Dar, în cele din urmă, cineva care s-a căsătorit de curând își aduce aminte unde și-a comandat invitațiile de nuntă și a fost mulțumit. Caută pe internet www.deluxe-cards.ro și, da, asta-i firma care, precis, are cele mai frumoase modele de invitații de nuntă. Și ce să alegi, oare? Multe sunt frumoase. Poate din colecția cea mai nouă, Alice 2015? Sau din alte colecții: Creative, Emma, Clara, Ekonom sau alta?

Societatea Deluxe Cards comercializează nu numai invitații de nuntă ci și invitații de botez, mărturii, accesorii și hăinuțe pentru botez. Oricum, invitațiile sau cardurile pot fi personalizate conform cerințelor clientului, prin tipărirea unui text, la alegerea acestuia.

Termen în regim normal: 4-5 zile lucratoare de la data achitarii avansului. Termen în regim de urgență: 2-3 zile lucrătoare de la data achitării avansului. Taxa pentru regimul de urgență plătibilă de către client este de 60 lei. Termenul de livrare în regim normal este de maxim 5 zile lucrătoare și 3 zile lucrătoare pentru regim de urgență, termene calculate de la data efectuării comenzii ori achitării avansului pentru produsele personalizate. Toate aceste amănunte sunt importante.

Se poate opta pentru livrarea produselor deja ansambalate, caz în care se va achita o taxă de asamblare de 0,30 lei/bucată cu TVA inclus. În această situație termenele de livrare se vor majora cu până la două zile lucrătoare. Livrarea se va efectua de către Fan Courier sau Poșta Română, taxa de transport fiind de 20 lei (cu TVA inclus).

Clientul are dreptul de a returna produsele achiziționate, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea acestora. Produsele cumpărate prin intermediul site-ului societății beneficiază de garanție. Și aceste amănunte sunt importante, dar cine se mai gândește la ele?

După toată tevatura, în fine, vine ziua nunții și viitorii însurăței sunt deja storși de vlagă din cauza pregătirilor. Abia după consumarea evenimentului, proaspătul cuplu răsuflă ușurat: “Bine că am făcut-o și pe asta și nimeni n-a făcut scandal!”. Își vor reface forțele în luna de miere…
weddings1

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *