Milioane de oameni ar trebui să-i mulțumească unui farmacist român!

Nu-i o noutate că nu știm să ne ajutăm și să ne promovăm valorile. Sunt mii de cercetători și inventatori români care nu se pot bucura de rodul harului lor. Mai grav, nici noi, ceilalți, nu avem cum să beneficiem de efectele muncii acestora. Rareori câte unul reușește să-și pună în practică ideile prin eforturi personale. De exemplu, unui tânăr farmacist român ar trebui să-i mulțumească milioane de oameni suferinzi de pe întregul glob pământesc.

Dacă se năștea, învăța și, la maturitate, putea să-și vadă materializată creativitatea într-un alt colț de lume, foarte probabil, devenea deja milionar în euro. Nu s-a plâns nimănui că în țara lui s-a lovit de obtuzitatea funcționarilor, de birocrația criminală și de taxele absurde. Emanuel Lazar produce șapte tipuri de creme care tratează diverse afecțiuni, precum piele deshidratată, crăpată sau uscată, ten gras, riduri, cuperoză, psoriazis.

Cremele dermatocosmetice preparate de farmacistul Emanuel Lazăr (28 de ani) din Alba Iulia au ajuns în peste 100 de farmacii din ţară prin intermediul a trei depozite regionale şi sunt comercializate online în majoritatea judeţelor, laboratorul său reușind să facă o reală concurenţă unor branduri consacrate. Puteți afla amănunte aici.

Laboratorul lui se află într-un spaţiu de doar 200 de metri pătraţi din Alba Iulia, iar investiţia iniţială, în care este inclusă şi aparatura, se ridică la aproape 150.000 de euro. Sub laborator se află farmacia familiei, în care s-au și vândut primele sale produse.

Acest laborator acreditat a început să funcționeze, întâmplător sau nu, chiar în Ziua Muncii, 1 mai, în urmă cu 2 ani. În prealabil, Emanuel Lazăr a urmat o facultate de specialitate și a dedicat trei ani cercetării, pentru a realiza cele mai eficiente reţete. Încă din din clasa a VIII-a știa că vrea să devină farmacist. În anul 2014 a făcut primele creme, când de pe piaţa farmaceutică locală dispăruse o cremă uzitată ca simplă bază pentru altele, care se preparau în farmacii.

„Era o cremă utilizată pentru pielea atopică, acea piele care prezintă zone foarte uscate… În acest domeniu am fost autodidact. …De la o capacitate iniţială de trei kilograme, adică 60 de creme, în prezent am o capacitate de producţie de 1.000 de bucăţi pe lot, cantitate pe care, în medie, o produc şi o vând lunar”, a declarat Emanuel Lazăr.

Farmacistul doreşte să ofere o alternativă ieftină și eficace unor creme străine ale căror preţuri ridicate nu se justifică întotdeauna. „Am studiat cam toate cremele similare aflate pe piață și am constatat că multe dintre ele nu corespund, conținând componenți în concentrații mult mai mari decât ceea ce recomandă Organizatia Mondială a Sănătății”, a spus Emanuel Lazăr.

Crema anticuperozică CUPERIX 50 ml costă 69 de lei și tratează cu succes cuperoza, o afecțiune a pielii caracterizându-se printr-o colorație roșie-violacee a pomeților obrazului și a nasului. Produsul dermatocosmetic CUPERIX de la Eladerm e soluția românească de ultimă generație pentru ameliorarea acestei afecțiuni.

Binefacerile CUPERIX:

– îmbunătățește tulburările microcirculației responsabile de apariția cuperozei,

– mărește elasticitatea și scade permeabilitatea capilară,

– reduce roșeața pielii,

– pielea devine mai puțin uscată și subțire,

– hidratează intens pielea.

Crema anticuperozică CUPERIX poate fi folosită pe toată fața, având atât un efect hidratant, cât și unul de întărire a vaselor de sânge, datorită substanței active NIO-TROX, de ultimă generație, obținută pe cale naturală, care are proprietatea de a micșora permeabilitatea capilară, dar și de a îmbunătăți microcirculația locală și de a reduce riscul formării de edeme.

CUPERIX acționează la suprafața pielii și, prin mecanismul de transport al substanței active direct la locul afectat, reușește să amelioreze aspectul roșiatic al pielii la nivelul obrajilor, nasului și bărbiei. Prin aplicarea cremei pe zonele afectate se îmbunătățește microcirculația, iar roșeața se ameliorează vizibil, lăsând loc unui ten hidratat și neted.

CUPERIX constituie un tratament românesc revoluționar pentru ameliorarea cuperozei incipiente atât la femei cât și la bărbați. Se estimează că pe glob există cam 45 de milioane de persoane care suferă de cuperoză.

Crema este îmbunătățită cu vitaminele A și E ca și activi de hidratare intensă, știut fiind că afecțiunea numită cuperoză apare în special în zonele deshidratate ale pielii. Crema CUPERIX nu conține parabeni, parafină și parfum, fiind naturală în procent de 98%.

Puteți contacta SC ELANALBA SRL de luni până vineri între orele 9 și 18. Telefon: + 0741 045 150 contact@eladerm.ro.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *