Masina secolului 21

Alegerea masinii, provocarea suprema pentru toate categoriile de oameni

Masina a reprezentat inca de la inceputul secolului 20 varianta moderna prin care un om sa isi savarseasca toate operatiunile de transport intr-o maniera potrivita, in raport cu propriul confort dar si cu factorii de mediu.

Daca la inceput schema ei de functionare era simplista, in timp aceasta a reprezentat principala atractie pentru toti oamenii in materie de inovatie, design sau functionalitate. masina-viitorului

Cum este vazuta masina secolului 21?

In functie de necesitati, dar si de anumite prioritati cu orientare sociala si personala, masina secolului nostru este vazuta cu ochi diferiti de mai toate generatiile de oameni.

Daca pentru o femeie sau un barbat, considerati ”capetenii” , prioritatea este orientarea spre o masina economica sau family ce dispune de un nivel ridicat de fiabilitate, dar si de posibilitatea antrenarii unui numar mare de locuri, pentru  oamenii tineri, caii putere, design-ul sau dotarile interioare ar putea fi de departe principalul punct de atractie.

Cat conteaza in alegerile noastre dotarile interioare?

In urma cu cativa ani s-a putut observa cum un procentaj covarsitor de oameni se orienteaza spre masini hidramate, ale caror sisteme conform spuselor proprii ofera o mai buna stabilitate in raport cu actiunile ce se doresc a fi savarsite de la nivelul bordului.

Pe langa aceste lucruri, actionarile interne ale sistemului cu pricina lasau mai putine expuneri in privinta uzurii sau a posibilitatii ca piesele componente sa fie defectate, lucruri ce nu au putut fi observate la alte sisteme din automobilistica auto.

In prezent, cateva elemente de reper absolut ale sistemelor auto se invart in jurul elementelor de franare, tractiune, semnalizare sau dupa caz dotari interioare, conform unor sondaje iluminatul intern al masinii, sistemul audio sau cel climateric fiind principale prioritati atunci cand vine vorba de achizitionat o masina noua.

 

Institutele de specialitate ne ofera perspective cu adevarat de luat in seama

De-a lungul timpului, au fost perindate tot felul de nume ale unor producatori consacrati, dar care foarte usor si-au pierdut din credibilitate sau popularitate, deoarece nu exceleau la capitolele importante in constructia unei masini.

Daca bolidele de multi cai putere propun un sistem de propulsie cu totul si cu totul unic, acestea nu exceleaza la capitolul transmisie in jurul puntilor superioare sau la actionarile propriu-zise.

Astfel, conform unor institute de specialitate, s-a putut face un clasament pe 2017 al constructorilor care propun un nivel de siguranta al masinilor foarte bun, acolo unde nu surprinde pe nimeni ca numele asiatice detin suprematia total.

Conform unor indici de performanta bine stabiliti, s-a putut observa ca in ultimul an calendaristic cele mai putine defectiuni semnalate au fost in randul producatorului Kia, secondat imediat de Hyundai si Toyota.

In cazul in care aceste statistici va sunt relevante, primul producator va ofera mai multe clase de masini din care puteti alege modelul potrivit.

Daca doriti sa va orientati spre clasa Sedans, atunci modelul Optima, Cadenza sau Stinger sunt la mare cautare.

In cazul in care cochetati spre categoria Crossover, atunci modelele Soul, Niro sau Sorento sunt la mare cautare datorita multitudinii de optiuni pe care le prezinta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *