Marile firme elvețiene de ceasuri, speriate de iWatch?

Am citit o “știre” care prevede că marile companii de ceasuri se tem de noul iWatch, ceasul inteligent încă în curs de dezvoltare la Apple. Am râs cu lacrimi. De ce? Păi hai să vedem. Câți oameni din ăștia de-și permit ceasuri de mii de euro vor umbla cu iPhone în buzunar? Câțiva, restul au ori android, ori vreun Vertu bătut în pietre scumpe.
iwatch
Nick Hayek, patronul Swatch Group (Tissot, Omega), a declarat că industria ceasornicăriei elvețiene nu are niciun motiv pentru a se teme de lansarea iWatch.
Dacă indicarea orei ar fi singurul lucru pe care îl fac ceasurile, atunci industria ceasornicăriei nu ar mai fi existat de multă vreme“.

Acesta a reamintit faptul ca viitorul ceasurilor a fost deja pus sub semnul întrebării odată cu apariția telefoanelor mobile. “Piața ceasurilor de marcă a continuat să creasca de atunci“, a subliniat acesta.

Așadar, oricâte tipuri de ceasuri inteligente vor apărea, tot un ceas elegant va da mai bine decât un ecran tactibil cu jdemii de iconițe colorate. Și pe bună dreptate, voi vedeți c-ar dispărea semenea bijuterii prea curând?

„

2

4

5

6

7

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *