Îţi poţi vindeca natural copiii de alergii

Cartea „Vindecă natural dermatita atopică, alergiile şi intoleranţele alimentare ale copilului tău”, scrisă de Dumitru şi Ingrid Bălan, e una dintre cele mai folositoare cărţi publicate la nivel global în domeniul alergologiei pediatrice. Dacă citești cartea amintită, îți poţi vindeca natural copiii de alergii, dermatită atopică şi intoleranţă alimentară, fără să-i îndopi cu fel de fel de medicamente chimice, deloc sănătoase pentru micuți.

În ea se dezbat peste 50 de subiecte extrem de interesante, care sunt destinate părinţilor ai căror copii suferă de dermatită atopică sau eczemă, astm bronşic, rinită alergică, alergii sau intoleranţe alimentare, afecţiuni digestive sau diverse alte probleme de sănătate. Dar e recomandată în egală măsură şi adulţilor afectaţi de afecţiunile menţionate anterior.

În acelaşi timp, e foarte utilă medicilor de specialitate care activează în domenii de interes precum alergologia, gastroenterologia sau dermatologia, dar şi părinţilor care doresc să le instaureze copiilor un protocol nutriţional sănătos.

Respectând principiile naturopate ale recomandărilor, cresc simţitor şansele de reechilibrare a nivelului energetic al organismului copilului, prevenind declanşarea unor sensibilităţi temporare sau chiar a unor afecţiuni cronice. Naturopatia se bazează exclusiv pe remedii naturale (apa, aerul, lumina) şi presupune că organismul are capacitatea de a se auto-vindeca, dacă beneficiază de un mediu sănătos. Totul este natural, folosit de vechii tibetani de sute de ani. De aceea unii pot ajunge la vârta înaintate, fără să fi fost vreodată bolnavi la pat. Scapa de alergiile alimentare la copii, aplicând indicaţiile din carte.

Dintre subiectele analizate în carte, amintim:

– cauzele care stau la originea declanşării dermatitei atopice, alergiilor şi intoleranţelor alimentare;

– legătura directă între prezenţa toxinelor în organism şi declanşarea dermatitei atopice, alergiilor şi intoleranţelor alimentare, dar şi metode naturale de detoxifiere a organismului;

– protocoalele naturopate de eliminare a metalelor grele prin chelare;

– alergiile alimentare, alergiile respiratorii şi remediile naturale de reechilibrare a organismului care pot înlocui medicaţia convenţională, ca antibiotice, antihistaminice, corticosteroizi etc.;

– intoleranţele alimentare şi modalitatea de diagnosticare a acestor sensibilităţi;

– enzimele digestive şi rolul acestora în ameliorarea simptomatologiei DAI;

– infecţiile asociate acestor sensibilităţi şi modalitatea naturopată de tratare a acestora;

– analizele recomandate în diagnosticarea DAI;

– tratamentul igieno-dietetic naturopat si protocolul nutriţional antiinflamator perfect adaptat sensibilităţilor DAI;

– suplimentele naturopate care inhibă activarea inflamaţiei cronice în organism;

– recomandările în privinţa selectării unor parteneri comerciali de încredere care pot furniza cititorilor alimente biologice şi suplimente nutriţionale de calitate, acest aspect fiind esenţial când vine vorba de identificarea pe piaţa românească a unor produse încărcate la propriu cu „energii vii”.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *