Am început să joc cu Nautilus

Având în vedere că-un ultimul film al celor de la Riot, Jax era cam pămpălău, fiind ucis imediat de Nautilus, am zis că ar fi bine să-l încerc și eu pe masivul om al apelor. L-am cumpărat, m-am uitat să văd ce și cum și dă-i joc.
În jocurile cu boți e bun, sunt ăia slabi și-i batem, însă în PVP-uri, cam o iau pe coajă. O fi el tanc din naștere, însă am impresia că e cel mai lent jucător de pe hartă. Parcă aș fi în liftul din Mass Effect 1, atunci când aștept să ajungă ăsta din bază până la ultima turetă, îmi crește barba, mi se atrofiază mușchii… Efectiv îmbătrânești. Chit și cu cizmele de viteză, parcă ar fi Dacia 1300 cu motorul înecat…

Damage nu dă cine știe ce, nu-i Darius, un bun damage dealer, însă e tanc. Văzusem filmulețe cu niște Nautiluși făcuți boboc. De dau două turete în el și n-are nimic… Abia la ultimata lui Darius se vede că i se mișcă ceva din viață. Nu știu cum reușesc ăia să-l facă așa, eu degeaba pun ce iteme au ăia, probabil că nu am runele are trebuiesc.

Am să încerc să mai bag jocuri cu el, cu Voli (pe care-l iau în ranked games, având în vedere că Jax e primul pe lista banărilor), cu Skarner și evident, cu Jax, cel cu care mă descurc cel mai bine.

Văzusem niște întrebări mai demult, de genul:
– Cine e cel mai bun campion în LOL?

Nu există. Trebuie să-ți găsești unii cu care poți juca și să-i înveți dedesubturile fiecăruia. Asta dacă vrei musai să ajungi în Diviza de Platină, să participi la concursuri internaționale. Așa, cum mă joc eu, de pamplezir, e de ajuns să joci cu câțiva, nu să-i înveți pe toți. Doar dacă, ți-am zis, vrei să faci performanță din asta.

League-of-Legends-Nautilus-In-Rainy-Day-Wallpaper

Și apropos de performanță. Un prieten s-a apucat să tragă de fiare. Nu mers la sală, de slăbit, ci să facă mușchi. S-a visat mare culturist. O face el exerciții fizice, 100 de flotări, însă nu-și dezvoltă musculatura cum trebuie.

Nu știu unde-a auzit el că ăștia masivi bagă în ei cât cuprinde. Și mănâncă numai ce nu trebuie, cârnați, ouă ochiuri în untură, șaorma, mâncare grasă în general. nu-i vorbă, după aceea face exercițiile pe care le are de făcut, dar nu se pune pe el. Păi normal, el arde caloriile pe care le-a pus cu mâncarea nesănătoasă, atât. Ba zilele trecute l-am auzit că vrea să bage niște anabolizante. că așa i-a spus lui un musculos de la sală. Nu m-am lăsat până nu l-am dus la un nutriționist. Om de meserie, i-a făcut o dietă pe care s-o urmeze cu strictețe. Ba mai mult, i-a recomandat ce suplimente alimentare să ia. Cega Muscle Gain, de la Shopbuilder. Ceva ce iau numai campionii. nu după mult timp, ținându-se de dietă și folosind suplimentele recomandate, fără a mai lua droguri (anabolizante) care-l deformau în timp, a început să pună pe el. Și e omul acum făcut. Când se încordează puțin, juri că-i din filme!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *