Inbrok.ro – pentru siguranța ta

Nu a fost o singură dată când era să plec cu mașina fără rovigneta sau asigurare. Pur și simplu uitasem că trebuie să le reînnoiesc. Aveam notat undeva, pe un calendar, prin telefon, dar știți cum e, la cât de rar trebuie făcute, mai ales că și rovigneta prefer să o fac pe perioadă lungă, uit să le mai verific.

Am mai avut asemenea momente și cu asigurările de călătorie și am fost nevoit să plătesc mai mult. Nu îmi place să călătoresc fără ea, mă simt mai bine știind că am făcut una, poate chiar mai în siguranță, deși știu că nu mă va ajuta să previn nimic. E bine să fie, în cazul în care se va întâmplă neprevăzutul.

Mă gândeam zilele astea să caut ceva, un serviciu, care să îmi dea o notificare înainte cu câteva zile de a-mi expira asigurările. Am căutat ce am căutat, dar în multe locuri mă obligau să îmi fac o altă asigurare și avea niște prețuri..
asigurare_RCA

În final am dat peste un site care pare să le aibă pe toate. De la RCA, casco si asigurare pentru locuință și călătorii la pensii private, asigurări de sănătate și intermedieri credite. Adevărul este că nu am mai auzit de ei, nu știu cum, pentru că la o simplă cautare RCA de la www.inbrok.ro am găsit zeci, sute de păreri. În general pozitive, ceea ce m-a atras. I-am luat în cosiderare când am luat decizia și chiar i-am ales.

Am fost impresiat de numărul de servicii pe care aceștia îl oferă. În căutarea mea nu pot spune că am dat peste asemenea firme, să ofere totul pe tavă. Nici nu trebuie să suni la ei, doar să completezi un formular cu nume, telefon si email și te vor căuta ei. Ai opțiunea de a scrie și data când îți expira rovigneta, ITP-ul și RCA-ul, astfel poți sta calm fără să te mai gândești la acestea, stresându-se ei pentru tine.

Acest site dorește să devină partenerul de încredere al tuturor celor care apelează la servicilor lor, căutând cea mai bună variantă pentru nevoile fiecăruia, fie că este vorba de o asigurare sau un credit. Tot ceea ce achiziionezi de la ei îtî sosește în 24 de ore, iar dacă locuiești în Alba Iulia sau Timișoara, vei primi chiar în aceeași zi. Eu zic că merită să încercați și voi, ne ocupă prea mult timp să le facem noi pe toate, să căutăm fiecare oferta la ITP, asigurare, credit și apoi să le comparăm. Cel mai ușor este să-i întrebăm pe ei și ne vor spune toate ofertele, fără a mai pierde timp și în același timp primim răspunsuri la toate întrebările.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *