Înaintea nunții, învățați dansul mirilor!

Probabil că dansul mirilor este cel mai frumos și emoționant moment al serii, ocazia celor doi de a străluci și de a împărtăși cu toți cei dragi sentimentele lor. O melodie de suflet pentru cei doi, sutele de priviri ațintite asupra lor si un dans care să le transmită tuturor o parte din emoțiile și povestea mirilor. Fie că alegerea primului dans se îndreaptă spre elegantul și romanticul vals vienez sau spre un tango pasional, dansul mirilor trebuie să reflecte din plin personalitatea acestora.

Pentru că acest cuplu dorește să-și surprindă invitații cu un dans al mirilor plin de emoție și naturalețe, școala de dans Joie de Vivre pune la dispoziție săli de dans la cele mai înalte standarde, instructori cu o vastă experiență și pachete special concepute pentru ca dansul nunții să rămână de neuitat. În plus, există flexibilitate în programarea orelor de cursuri de dans pentru miri: de luni până duminică, între orele 09:00 și 23:00.

Pentru ca valsul mirilor să fie un moment natural și emoționant, instructorii de la Joie de Vivre vor îndruma viitorii miri, explicându-le treptat fiecare pas de dans și ajutandu-i să execute fiecare mișcare cu ușurință.
dansul-mirilor-3

Din experiența celor de la Joie de Vivre (Bucurie de viață), 5 sau 6 ședințe vor fi suficiente pentru ca cei doi să deprindă pașii de bază ai stilului ales și pentru a dansa cu naturalețe o coregrafie simplă, dar de efect. Dacă totuși își doresc un dans cu o coregrafie complexă, atunci vor fi necesare în jur de 10 ședințe de dans pentru ca dansul lor să fie așa cum îl doresc.

Cheia reușitei e dată de exercițiu și dedicare. Dacă viitorii miri doresc ca mișcările lor să fie naturale, trebuie să aloce timp pentru repetiții. Doar exersând în timpul pe care îl au disponibil între ședințe, mișcările învățate la ședința anterioară le vor intra în reflex, căpătând naturalețe și cursivitate. În acest fel vor putea folosi la maximum ședințele de dans, permițându-i instructorului să lucreze cu ei noi pași de dificulatate sporită și detalii legate de estetica dansului.

Pași pentru a crea dansul nunții
Stabilirea primei întâlniri: prin completarea formularului de înscriere sau telefonic.

Consultanță: se discută cu cei doi despre stilurile de dans pe care le pot aborda și se stabilește cea mai potrivită alegere pentru dansul lor, se discută despre melodiile pe care le pot alege, i se arată instructorului videoclipuri cu dansurile care le-au plăcut viitorilor miri, se discută despre figurile de dans care le plac, se stabilește care este pachetul cel mai potrivit nevoilor acestora, se programează prima ședință de dans etc.

Ședințele 1, 2 și 3: se învață pașii de bază din stilul ales și figurile de legătură care se vor utiliza ulterior la alcătuirea coregrafiei, astfel încât cursanții să le poată dansa cu naturalețe în timpul primului lor dans.
Ședințele 4 si 5: cei doi învață să danseze pe muzică, alcătuiesc coregrafia și prelucrează melodia pentru a o aduce la forma finală acceptată.
Ședința 6 (la sală sau la locația de desfășurare a nunții): în timpul repetiției dansului, se corectează micile greșeli inerente în această fază și se adaugă câteva elemente de expresivitate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *