HTC One M10, adus în avanpremieră în România, prin QuickMobile.ro

htc-one-m10-Plus
Despre HTC One M10 se spune că este telefonul care va fi cel  mai puternic din lume. Lansarea oficială a acestuia va fi pe data de 12 aprilie.

Ca o surpiză plăcută pentru români, QuickMobile oferă acest telefon în avanpremieră în România, la precomandă.

 HTC One M10 poate fi precomandat din data de 29 martie, iar după 12 aprilie, data la care va fi anunțat la nivel mondial, livrările să poată fi onorate în țară.

Pe parte de hardware, One M10 va avea integrat un chipset Snapdragon 820 şi 4 GB memorie RAM, asigurându-i un loc la masa celor mai performante smartphone-uri.

Acesta este disponibil în culorile argintiu, auriu și gri. Prețul acestui terminal de top este de 3.299 lei și în România va ajunge în varianta de 32 GB memorie internă.

Suntem prezenți la târgurile de profil din lume, iar scopul nostru este de a aduce primii pe piața locală produse de top, deoarece există o cerere semnificativă. Utilizatorii din România sunt printre cei mai pasionați de noile tehnologii și se adaptează ușor și rapid la tot ce este nou. HTC One M10 va fi cu siguranță o vedetă, preconizându-se a fi unul dintre cele mai puternice smartphone-uri.

a declarat Tudor Țiboc, General Manager, QuickMobile.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *