Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor

Ziceam mai demult că cei trei bucătărași vor pleca de la ProTV. Atunci au ieșit în față fel de fel de voci care să suțină că totul e o farsă și că cei trei jurați vor ieși la pensie în cadrul ProTV-ului. Iată însă, că acum este sigură treaba. Masteschef va continua fără cei 3 muschetari ai furculiței, aceștia plecând la Antena 1, la emisiunea Hell’s kitchen.

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu vor juriza la Antena 1 cel mai asteptat cooking show al toamnei, Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor. Cei trei sunt gata sa dezvaluie publicului ce se ascunde de fapt in bucataria unui restaurant si sa ii fiarba la foc mic pe toti cei care vor intra in aceasta super competitie.

Tot ceea ce ati vazut pana acum a fost floare la ureche. In aceasta toamna vom dezlantui Infernul Bucatarilor si asta pentru ca un Chef adevarat trebuie sa fie mai mult decat un bucatar desavarsit, trebuie sa aiba un caracter puternic, sa fie un lider innascut, asta este ceea ce cautam noi acum”, a declarat Chef Sorin Bontea.

Daca pana acum aveati impresia ca suntem duri, stati sa vedeti ce urmeaza de acum incolo! Bucataria unui restaurant nu este deloc o joaca, iar de asta va veti convinge in aceasta toamna. Este un camp de lupta, unde cel mai bun si cel mai puternic castiga” spune Chef Catalin Scarlatescu.

Hell’s Kitchen inseamna o evolutie in cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din intreaga lume, este produs de o echipa nemaipomenita, asa ca ma bucur foarte tare sa fac parte din acest proiect. In bucatarie este ca in armata, iar din toamna imi veti da dreptate urmarind acest show. James Joyce spunea in “Ulise”: “Dumnezeu a creat mancarea, iar Diavolul a creat bucatarii!”. Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlantui Iadul Bucatarilor”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.
hell
Hell’s Kitchen este unul dintre cele mai urmarite si mai longegive show-uri de cooking din intreaga lume. Produs in peste 50 de tari, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hell’s Kitchen a obtinut rezultate impresionante la nivel de rating si cota de piata, fiind un etalon in materie de show-uri de gen. Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuti si mai de succes chefi din intreaga lume si un star international de televiziune. Restaurantele sale, 14 la numar, au adunat in total peste 15 stele Michelin fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *