Farmacie online?

farmacie-online-1In ziua de astazi aproape tot ceea ce ai nevoie se gaseste pe internet. Daca acum cativa ani erai nevoit sa mergi din magazin in magazin cautand un produs anume, acum cu o simpla cautare pe internet gasesti ceea ce ai nevoie si chiar mai mult.

Nu pot spune ca era rau inainte, pana la urma gaseai ceea ce doreai, chiar daca nu in aceeasi zi dupa ce ai petrecut cateva ore bune prin magazine, dar nu a fost nici bine. Pe-atunci nu ne puteam plange prea mult, nu era varianta cu internetul, cu magazinele online si toate cele, deci nu stiam ca se poate si altfel. Acum, nu stiu cati dintre noi mai fac asa. Eu unul, caut inainte pe internet si merg direct la magazinul la care am gasit, asta in cazul in care nu comand direct de la calculator.

Electronicele este mai sigur sa le comanzi online, legea protejeaza oarecum aceste comenzi. Inainte de a cumapra asa, este mai bine sa verifici acel produs intr-un magazin fizic, eu asa m-am obisnuit. De exemplu, inainte sa cumpar o tableta, merg la mall sa ma joc cu una asemanatoare. Sa vad cum e ecranul, greutatea, ca din specificatii, asemenea detalii nu prea se pot aprecia. Mai greu e când faci comenzi de ceva produse direct din China, care-n ultima vreme nici nu mai ajung la destinație.

Online se pot achizitiona si electrocasnice, haine, mai nou si medicamente. Daca in cazul electronicelor si a hainelor cunoastem aproape toate magazinele de unde putem cumpara, in cazul medicamentelor si a altor produse naturale si farmaceutice, nu prea. Desi am vazut de ani buni asemenea magazine pe internet, majoritatea aveau totul la un pret foarte ridicat, la care se adauga si transportul. Cum farmaciile sunt din 50 in 50 de metri, chiar nu simteam nevoia sa cumpar online.

In ultima perioada trebuie sa merg si la 5 farmacii pentru a gasi un simplu spray nazal, mai ales acelea primavara, contra alergiilor. In aceste cazuri, luand in considerare faptul ca an de an este mai rau, varianta de a comanda online poate fi luata in considerare. Aceste magazine online s-au dezvoltat si ele, au aparut altele noi si preturile au inceput sa intre in rand cu cele reale. Ba chair mai mult, sunt si reduceri, pretul fiind sub cel din magazine, unde eu pana acum nu am vazut nicicun afis cu 50% reducere, decat la acele medicamente care mai aveau 2-3 luni pana la data expirarii.

Un astfel de magazin online, cu preturi bune si o gama variata de produse este sedi.ro. La acestia nu veti gasi numai medicamente, ci si produse naturale, bio, nu lipsesc nici produsele pentru slabit si anticelulita, cele pentru protectie solara sau pentru copii. Livrarea se fac ein 24 de ore de la comanda si transportul este gratuit daca comanda este mai mare de 200 de lei. Daca cautati un produs anume, este foarte probabil sa-l primiti chiar a 2a zi, datorita numarului mar ed eproduse aflate in stoc. Acestia comercializeaza doare produse originale, de la producatori cunoscuti, ceea ce inseamna ca produsele lor sunt de calitate si cu siguranta nu vor dezamagi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *