Există sute de jocuri online gratuite

Minunatele jocuri online atrag tot mai mulți adepți, iar acest lucru nu miră pe nimeni dintre cei ce găsesc un moment de recreere pe calculator, mai ales că nu trebuie să plătească nimic pentru ele. Sunt extrem de multe jocuri online gratuite, mai mult ca sigur de ordinul sutelor, de la cele cu împușcături, cu mașini, cu cai și tractoare, până la jocurile 3D și cele numai pentru fete.

Să ne uităm, de pildă, peste mult îndrăgitele și palpitantele jocuri cu cai de curse. Unele sunt recomandate chiar de către utilizatorii lor: Săruturi la ferma de cai, Banditul cel mai căutat 2, Curse de cai și ponei, Colorează fata și calul, Maimuța și alunele, Îmbracă calul (cacofonia putea fi evitată, dar jocul e frumos oricum), Atacul roboților unicorni etc. Numai din titlu, ne putem de seama de marea lor varietate.
cai

De asemenea, puteți juca și cele mai noi jocuri friv 2. De altfel, în ultimul timp, jocurile friv câștigă tot mai mult teren, fiind preferate de tot mai mulți utilizatori ai internetului. Jocurile friv sunt la îndemâna tuturor, sunt ceva mai complexe și au o grafică aparte și vin cu o interfață atrăgătoare. Majoritatea au multe nivele. La început, jocul pare foarte simplu, dar pe măsură ce avansezi spre nivelele superioare, observi că jocul îți va da tot mai multe bătăi de cap și ești nevoit să te concentrezi serios pentru a a avea succes.

Jocurile friv sunt sinonime cu cele de strategie sau de îndemânare, la care trebuie să-ți pui creierul serios la contribuție. Jocurile friv ridică dificultăți chiar și pentru mulți adulți. Tituși, jocurile friv te ajută să te relaxezi și să uiți pentru câteva momente de griji. Ele sunt indicate și copiilor, fiindcă îi ajută să-și îmbunătățească memoria și nu sunt deloc violente.

De altfel, tot mai multe jocuri friv și-au făcut apariția și pe terminalele mobile și pe tablete, mulțumită faptului că nu sunt tocmai pretențioase din punct de vedere grafic. În ciuda acestui fapt, sunt foarte distractive și oferă o modalitate interesantă de petrecere a timpului liber. Îndemnul joaca jocuri friv l-aș adresa în egală măsură și copiilor, și adulților.

Și de când LOL cere resurse destul de mari, Mariusică s-a dat numai pe joculețe online. Ba mă îndemna și pe mine să mă joc nu știu ce joc cu dragoni, unii nechezau, găseai ouă cu upgrade-uri, fel de fel. A ajuns și-n clasamentul mondial, ceea ce e aproape imposibil, având în vedere că un upgrade necesită fel de fel de iteme pe care le găsești în grote păzite de zmei cu o putere uimitoare. Însă el a reușit. I-a luat vreo 2-3 săptămâni de nesomn, însă a reușit.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *