Evacuarea fumului in caz de incendiu

Este o idee buna sa aveti in vedere niste motoare desfumare de calitate, ele oferindu-va o protectie sporita in cazul unui incendiu. Aceste motoare sunt o alegere foarte buna pentru voi si veti vedea ca in cazul unui incendiu, fumul va putea fi evacuat mai usor din cladire, astfel incat pagubele sa nu fie mai mari. Puteti gasi zeci de modele pe site-ul nostru, motoaredesfumare.ro

Importanta evacuarii fumului

Un sistem de evacuare al fumului in caz de urgenta ar trebui cat mai bine pus la punct. Este important ca fumul sa fie evacuat intr-un timp scurt dintr-o cladire pentru ca daca acest lucru nu se intampla, el va avea numeroase efecte negative. Cu cat fumul va fi evacuat mai rapid, cu atat persoanele din interior vor putea evacua cladirea intr-un timp mai scurt. Acest lucru va insemna ca sistemul de motare desfumare va oferi persoanelor din interior posibilitatea de a parasi rapid cladirea in cazul unui incendiu. Acest sistem se poate instala cu usurinta atat in cladirile de birouri, cat si in spatiile publice sau in aeroporturi. El va reusi sa faca fata corespunzator situatiilor in care are loc un incendiu.

Este foarte important ca fumul sa fie evacuat cat mai rapid. Fumul, alaturi de alte produse inflamabiule pune in pericol viata oamenilor, dar si proprietatea acestora. Caile de evacuare devin inutilizabile. Cu cat focul este intretinut, cu atat gazele de ardere devin mai fierbinti. Acestea vor putea aprinde la randul lor si alte zone neatinse de foc. Un sistem foarte bun de combatere a caldurii si al fumului este esential pentru cladirea in care va desfasurati activitatea. Daca detineti o astfel de caldire, nu ar trebui sa omiteti acest sistem eficient. 

Alte lucruri de care sa tineti cont

Aceste motoare desfumare mai au si un rol esential in ventilarea naturala din interiorul unei cladiri. Ele vor fi astfel foarte utile din acest punct de vedere, schimbul de aer din interiorul cladirii fiind esential, el fiind asigurat in permanenta. Aportul de aer proaspat va asigura un mediu de lucru propice. Este important astfel sa oferiti angajatilor vostri un astfel de mediu de lucru in care sa se simta foarte bine. Un sistem de control automatizat va preveni chiar si aparitia mucegaiului. De asemenea, nu veti avea nici un fel de problema cu umiditatea excesiva. 

Un alt lucru important este ca ventilatia naturala controlata va economisi energie si va reduce costurile adiacente. Aceste motoare desfumare sunt echipari standard in numeroase cladiri, ele facandu-si treaba foarte bine. Eficienta energetica este asigurata cu ajutorul ventilatiei naturale controlate, de aceea este important sa aveti in vedere acest aspect. Centrele de control programabile asigura un flux de aer controlat, iar acest lucru duce la o scadere al consumului de energie. Senzorii sunt foarte utili pentru ca inregistreaza parametrii de temperatura, ei configurand sistemul corespunzator. Un astfel de sistem este important pentru orice cladire moderna, astfel incat sa creeze angajatilor un mod placut, dar si sigur de lucru. Aveti in vedere toate aceste lucruri importante si veti avea de castigat pentru ca veti fi in siguranta si in acelasi timp va veti bucura de un aer curat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *