Echipamente și servicii de ventilație și climatizare

Un lider marcant în domeniul distribuției de echipamente industriale este Pro Vent, firmă care pune la dispoziție o experiență de peste 10 ani în domeniul echipamentelor de ventilație și climatizare. Echipele locale Pro Vent au o reacție rapidă la schimbarea cerințelor partenerilor. Astfel, vin în întâmpinarea mediului de afaceri românesc cu soluții fiabile, cu un raport preț/calitate foarte bun și cu o bază de furnizori consacrați pe piața mondială a sistemelor de ventilație.

Dacă intrați pe site-ul www.pro-vent.ro, veți vedea că, printre altele, firma pune la dispoziție: ventilatoare axiale, centrifugale, de perete, de tubulatură, în linie, de acoperiș, antiex, portabile, echipamente de ventilație mediu coroziv, perdele de aer, recuperatoare de căldură, unități climatizare.

Toate echipamentele, ventilatoarele și accesoriile comercializate sunt făcute în conformitate cu cele mai stricte standarde în ceea ce privește producția, controlul calității și calitatea garanției sistemelor. Structura companiei de proiecte, testare, producție și de control al calității este formată conform reglementărilor Uniunii Europene, în ceea ce privește standardele de siguranță.

Materialele utilizate și componentele standardizate ale echipamentelor și ventilatoarelor comercializate sunt acoperite de aceleași standarde și protecții, iar dacă este necesar, și de certificate de calitate.

La Pro Vent se consideră că relaționarea transparentă cu toți partenerii și colaboratorii este esențială. Din acest motiv se investește în mod proactiv în angajații, colaboratorii și partenerii externi. Compania se concentrează pe nevoile partenerilor de soluții și servicii de climatizare și ventilație inovatoare, oferind nu doar produse individuale, ci și soluții complete, personalizate în funcție de exigențele fiecărui proiect în parte.

Compania pune la dispoziția clienților săi o echipă de profesioniști experimentați și prompți în a oferi în cel mai scurt timp cea mai bună asistență tehnică și comercială. Obiectivul său este de a comercializa echipamente de ventilație industrială și climatizare care să vină în întâmpinarea exigențelor mediului de afaceri modern.

Compania dispune de o extraordinară varietate de ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, unități de climatizare și accesorii electrice și de montaj, varietate pe care e pregătită s-o pună la dispoziția partenerilor. Toate echipamentele comercializate de Pro Vent sunt personalizate în funcție de nevoile clienților.

Obiective – furnizarea unui grad ridicat de valoare pentru parteneri, derularea proiectelor într-un mod corect, obiectiv și transparent, tlizarea celor mai bune practici în aplicarea standardelor etice, asigurarea satisfacției complete a clientului, protejarea mediului pentru un viitor sustenabil, alegerea furnizorilor care pot aigura echipamente și servicii la cel mai înalt nivel de calitate.

Sectoare de aplicabilitate – agricultură, echipament electronic, lifturi, boilere, uscătoare, trenuri, metrouri, tramvaie, cuptoare electrice industriale, cuptoare uscare vopsea, furnituri navale, tehnologii de placare, împachetare, îmbuteliere, sisteme de absorbție, îndustrie alimentară, industrie chimică și farmaceutică, prelucrarea lemnului, prelucrarea plasticului, generatoare de căldură, turnuri de răcire, vopsitorie, prelucrarea sticlei.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *