Dintre magazine rezistă pe piață doar cele mai serioase

colanti-jeans-clara-121-2Sunt extrem de multe magazine online pe piață. Cum piața este supraaglomerată, rezistă numai cele mai serioase dintre ele. Ei bine, dintre acestea, astăzi vă voi prezenta magazinul online depochic.ro, care are în ofertă rochii, jachete, geci, bluze, costume de baie, colanti și salopete, dar și încălțăminte.

Foarte la modă acum sunt colanții. Dintre numeroasele modele existente la depochic.ro, vă prezint colanții jeans Clara. Aceștia imită blugii de culoare albastru deschis. Materialul este elastic adaptându-se cu ușurință diferitelor tipuri de siluetă. În partea de sus au un desen ce imită cureaua, sub curea fiind desenate și buzunarele.

Livrarea se face prin curierat rapid (Fan Courier) și e gratis pentru comenzi cu o valoare mai mare de 199 de lei. Livrarea costă 15 lei pentru comenzile cu o valoare mai mică de 199 de lei. Ambele variante sunt valabile pentru comenzile care se află în aria de acoperire a Fan Courier. Garanția produselor este de 30 de zile. Plata se poate face după cum urmează:

  1. în sistem ramburs – veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.
  2. prin card bancar – prin intermediul companiei specializate în plăți online, MobilPay, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare.

Produsele achiziționate se pot returna în termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă SC DEPO-CHIC CLOTHES SRL nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului în cel mult 10 de zile de la data returnării, prin transfer bancar în contul IBAN al clientului.

Un cardigan n-ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei moderne. Acestea sunt niște jachete sport, cu mâneci lungi, care se încheie cu nasturi în față. Deși, de obicei, se confecționează pentru bărbați, există și cardigane de damă foarte șic, unele neavând nasturi. Magazinul depochic.ro pune în vânzare astfel de jachete femeiești, cu livrare specială pe data de 30 noiembrie 2015. Magaziunul își va anunța clientele când va expedia comanda de cardigane.

Cardiganul Zvetlana este ideal pentru zilele răcoroase de toamnă sau pentru a completa ținuta la birou. Este realizată dintr-o singură bucată, manecile nu sunt cusute, cardiganul cade vaporos și dă o senzație plăcută de libertate, fiindcă nu te strânge. Are un mic accesoriu detașabil în dreptul bustului. Acest accesoriu poate avea diferite forme. La nivelul bustului, pe interior, are un mic clește care ține prins cardiganul. Blănița vine să completeze designul și dă un plus de eleganță. Cardiganul are și o glugă. Este confecționată din 80% vâscoză și 20% poliester. Comanda se poate telefonic, iar livrarea e gratuită.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *