De unde își aduc hotelierii lenjerii de pat?

Prietenul meu, Horia, are o pensiune mică în Constanța. Bineînțeles, atunci când doresc să-mi petrec concediul de odihnă pe litoral, îi dau un telefon în prealabil, cu rugămintea de a-mi rezerva o cameră. Întotdeauna m-am simțit bine în pensiunea lui, nu numai fiindcă îmi este prieten. Și în această vară mi-am petrecut o parte din concediu acolo, ocazie cu care am aflat de unde își procură hotelierii lenjerii de pat.
În prima zi, după ce m-am instalat în camera pregătită de Horia pentru mine, am stat de vorbă, la o cafea, în biroul lui. Atunci i-am mărturisit că întotdeauna mi-a plăcut să văd niște lenjerii albe de pat in hotel, acestea dându-mi senzația de prospețime și curățenie care mă îndeamnă la odihnă.
El mi-a povestit pe larg de unde îți achiziționează lenjeriile de pat, pernele și pilotele de care care nevoie. După îndelungi căutări și sfătuindu-se cu mai mulți colegi de breaslă, s-a fixat asupra unui singur furnizor, Brodank Comarnic, care are o vechime de aproape 20 de ani ca producător de lenjerii de pat pentru hoteluri, pensiuni și spitale. El a spus că a urmărit să se îndeplinească mai multe condiții:
white
– să se asigure că a amenajat și dotat camerele pensiunii astfel încât clienții să le considere un paradis mult visat;
– să facă în așa fel încât clienții, după o zi de plajă și după o cină copioasă în restaurant, să-și dorească cu nerăbdare să se lungească în lenjerii de pat, perne și pilote de calitate, asigurându-și astfel un somn lung și liniștitor, pentru a-i fideliza;
– să se asigure că achiziționează lenjerii de pat, pilote, perne, saltele protecție și prosoape de baie de la un producător cu o îndelungată experiență în domeniu, care respectă fiecare standard impus pentru textile în hotel, pensiune ori spital.
Într-o sau chiar în dormitorul din casa oricui, calitatea și durabilitatea unei lenjerii de pat sunt o necesitate; de aceea, echipa Brodank oferă lenjerii de pat pentru hotel și pentru uz casnic de calitate, durabile, ușor de întreținut, la prețuri fără concurență.
Și Brodank Comarnic știe cât de important e un pat într-o cameră de hotel sau în dormitorul personal. Prin varietatea țesăturilor și a nuanțelor din care confecționează lenjerii de pat, oferă posibilitatea de a crea o atmosferă caldă, liniștitoare, relaxantă.
De la Brodank Horia și-a achiziționat o gamă variată de lenjerii de pat, atât simple, cât și în seturi de pat, pe lângă pilote, perne și saltele protecții, știind că toate la un loc îi va determina pe oaspeții pensiunii sale să-și dorească să se odihnească și să doarmă cât mai mult timp în pat.
În funcție de țesăturile care sunt folosite de Brodank pentru confecționarea lenjeriilor de pat, acestea se împart în:
– lenjerii de pat din șifon (Pietroasa, Poplin etc.) cu gramaj de 100-120 gr/mp, ideale pentru a fi folosite în hotel, pensiune și spital;
– lenjerii de pat din Percale, cu gramaj de 118 gr/mp, pentru hotel și pensiune de 3-5 stele;
– lenjerii de pat din damasc, cu gramaj de 130-190 gr/mp, perfecte pentru orice hotel sau pensiune;
– lenjerii de pat din damasc satinat, gramaj de 125-145gr/mp pentru hotel sau pensiune de 4-5 stele;
– lenjerii de pat din bumbac satinat, gramaj 130-150 gr/mp pentru hotel sau pensiune de 3-5 stele.
Horia a reușit să-și doteze splendid camerele pensiunii sale o bogată gamă de lenjerii de pat, fabricate din țesătură de bumbac 100%. Elegant imprimate în diverse culori, cu modele geometrice sau florale ori chiar uni, acestea arată magnific.
Extrem de moi și confortabile, lenjeriile de pat fabricate și oferite de această firmă vor îmbogăți experiența oaspeților pensiunii lui Horia legată de odihnă. În afară de aceasta, Brodank e renumită pe scară largă ca fiind unul dintre vechii și recunoscuții producători de lenjerii de pat din România.
De altfel, fiecare lenjerie de pat poate fi confectionată, în funcție de necesitățile fiecărui client, după orice formă de pat, în orice culoare și după orice dimensiune.
Astfel, la pensiunea lui Horia nu numai că m-am cazat după pofta inimii mele, dar am și discutat multe lucruri cu un vechi prieten și mi-am îmbogățit cunoștințele.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *