De ce sa cumparati cosmetice profesionale?

De-a lungul timpului s-au facut nenumarate cercetari cu privire la eficacitatea produselor, fie cosmetice profesionale de la Beauty One Shop, fie produse cosmetice vandute in magazine locale sau magazine de vanzare cu amanuntul. In general, studiile se fac femeilor, iar aceste participante au vârsta cuprinsă între 30-65 ani și folosesc produsele timp de aproximativ 6 săptămâni. La sfârșitul studiului, experții de piele au analizat imagini de înaltă rezoluție ale pielii, atat la inceputul studiului, cât și la sfârșitul perioadei de proba pentru a examina dacă au existat îmbunătățiri vizibile în adâncimea sau lungimea ridurilor.  

In general, aceste studii duc la aceeasi concluzie. Majoritatea produselor cosmetice vândute în magazinele locale nu conțin concentrații ridicate de ingrediente active. Ceea ce înseamnă că, prin natura definiției lor, produsele de pe raft nu pot aduce o schimbare în aspectul pielii; aceasta este doar una dintre diferențele dintre aceste produse cosmetice și produsele cosmetice profesionale vândute prin terapeuți de frumusețe licențiați.

Iată câteva dintre principalele motive pentru care ar trebui să cumpărați produse cosmetice profesionale:

  • Concentrațiile ridicate – cosmeticele profesionale conțin concentrații mai mari ale acelor ingrediente active care s-au dovedit eficiente în atingerea scopului produsului și, prin urmare, permit rezultate mai eficiente în mai puțin timp. 
  • Rezultatul orientat și scopul concentrat – în cosmeticele profesionale există o gamă largă de produse care sunt formulate pentru diferite condiții de piele și tipuri de piele. S-au dezvoltat multe produse destinate unor anumite tipuri de piele specifice și cu scopul de a trata anumite condiții specifice ale pielii, cum ar fi: seboree, cuperoza, rosacee, acnee, post acnee, cicatrici și multe altele.
  • Referitor la complexitatea factorilor – cu produse profesionale puteți personaliza regimul de îngrijire a pielii și potriviți planul de tratament în funcție de parametrii individuali ai clientului – vârsta, starea pielii, stilul de viață și obiectivele de îngrijire a pielii.
  • Sinergism – combinația de produse permite profesioniștilor să efectueze tratamente mai eficiente și orientate spre rezultate pentru diferite condiții de piele. Pentru a oferi soluții durabile pentru diferite probleme de piele, multe firme de cosmetice profesionale au dezvoltat linii de produse complete pentru a obține o eficiență optimă.
  • Marketingul prin terapeuți de frumusețe licențiati – atunci când alegeți produse off-the-shelf, o alegere greșită poate provoca probleme de piele, cum ar fi: acnee cosmetică, inflamație, umflături și chiar accelerează îmbătrânirea pielii. Pe de altă parte, produsele cosmetice profesionale sunt comercializate de esteticieni certificați, pentru a permite potrivirea optimă individualizată a tenului după o examinare amănunțită a pielii clientului și cu îndrumări și instrucțiuni adecvate pentru regimul de acasă, de la domiciliu sau. Numai profesionistul certificat are cunoștințele și înțelegerea ingredientelor cheie, prezente în fiecare produs, ce înseamnă si ce fac aceste componente, cum să fie combinațe pentru cele mai bune rezultate și pentru cine sunt potrivite. Un client interesat de achiziționarea de produse nu este obligat să se supună unei serii de tratament decât dacă alege acest lucru, totuși în multe cazuri se recomandă un tratament profesional pentru a obține rezultate concrete.
  • Formulele deosebit de eficiente pentru esteticieni – cosmetice profesionale includ o varietate de produse care sunt destinate exclusiv esteticizilor calificați care urmează să fie utilizați la clinică, urmând instruirea în aplicarea formulărilor, precum și tehnica avansată de lucru.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *