Dansul, ce frumoasă nebunie!

Încă din cele mai vechi timpuri, dansul reprezintă sărbătoarea vieții, a bucuriei, emoțiilor și trăirilor dansatorilor. Dansul ne încarcă cu energie și ne face mai fericiți, fiind cea mai distractivă formă de a face mișcare. Conform celebrei Mata Hari, dansul este un poem în care fiecare mişcare este un cuvânt. Iar pentru literatul Edward Demby dansul este puţină nebunie care ne face tuturor mult bine.

Dansul are beneficii și pentru cupluri, ajutând la o mai bună cunoaștere a partenerului, întărind comunicarea și încrederea între parteneri. De altfel, Christopher Marlowe, un dramaturg și poet englez din epoca elisabetană, spunea că dansul este un antrenament minunat pentru femei; este cel mai bun mod de a învăța să-și dea seama ce va face un bărbat, înainte de a o face.
dans-adulti

Fie că te fascinează energia și vitalitatea stilurilor latino, eleganța dansurilor de societate, exotismul ritmurilor orientale, tradiția dansurilor populare sau libertatea specifică street dance-ului, la școala de dans Joie de Vivre vei găsi o sală elegantă, instructori plini de energie și o mare varietate de cursuri de dans din care să poți alege ceea ce preferi și crezi că ți se potrivește mai bine.

Simte bucuria de a trăi prin dansul care ți se potrivește! La cursurile de dans de la Joie de Vivre, într-o atmosferă relaxată și plină de bună-dispoziție, vei descoperi lumea plină de pasiune și bucurie a dansului. Există cursuri de dans latino și de societate, cursuri de dans popular, de dans oriental, de dans și cursuri de dans particulare.

Un proverb armenesc spune că mireasa zice că duşumeaua e cu gropi, când nu poate dansa. De aceea aici se țin și cursuri de dans pentru nuntă. Toate aceste cursuri sunt destinate adulților. Dar se mai organizează și cursuri de dans special pentru copii (street dance și dans sportiv).

Este o realitate varificată faptul că tot mai multi tineri iau lectii de dans. George Bernard Shaw spunea că dansul este o exprimare verticală a unei dorinţe orizontale, iar pentru Simonide din Keos dansul este poezie tăcută. Cât adevăr exprimă aceste cugetări!

Dar la Joie de Vivre, poți nu doar să înveți să dansezi. Spectacolele de dans oferite de dansatorii profesioniști de la această școală constituie momente de entertainment de cea mai înaltă calitate, show-uri incendiare și momente interactive de dans cu invitații. Dansatorii profesioniști de la Joie de Vivre sunt explozia de energie de care orice eveniment are nevoie.

Joie de Vivre înseamnă bucuria de a trăi, pe care dansatorii o vor transmite și o vor împărtăși cu voi prin intermediul fiecărui dans. Indiferent de tipul evenimentului (nuntă, botez, eveniment corporate), show-urile dansatorilor profesioniști de la Joie de Vivre îmbină coregrafii spectaculoase, pline de dinamism și rafinament, cu momente interactive care vor umple ringul de dans.

Pentru că fiecare eveniment este diferit, poți alege dintr-o gamă variată de momente artistice. Dansatorii pentru evenimente vor condimenta atmosfera oricărui eveniment cu ajutorul show-urilor de dans latino, standard, flamenco, tango argentinian, rock’n roll, oriental sau popular.

Și pentru că dansul ocupă locul central în orice eveniment de neuitat, spectacolele dansatorilor includ momente interactive ce oferă invitaților ocazia să strălucească pe ringul de dans alături de ei, asigurând astfel distracția și reușita oricărei petreceri.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *