Dacă oltenii sunt țigani, atunci moldovenii sunt proști!

Bitches

Nici nu știu cum să încep postul ăsta. Văzusem la o duduie faptul că ea vrea ca Oltenia să fie stat independent, ca ocazia asta să scape de țiganii și scursurile umane din Dolj.
Apoi o dădea înainte cu ce mișto e-n Moldova. Evident, ca oltean ce mândru mi-s, i-am replicat faptul că așa cum e Olteania plină de țigani, e și Moldova plină de proști.
Atât a trebuit nenică. A început să latre gagica, ca mușcată de streche. Că vezi dragă Doamne, am înțeles eu prost, că ea vorbea de Dolj numa, nu de toată Oltenia. Am vrut să-i mai scriu ceva, însă mi-a dat unfriend și m-a blocat.

Well, wooppy doo! am scăpat de-o nebună frustrată din listă! Una pe care o voiam s-o șterg mai demult, când am văzut ce-i poate mintea. De când plecase prin țări străine după coceni, iar ăla, când a văzut ce poamă e, a lăsat-o cu fundu-n baltă, în hotel. De cerșea bani pe facebook să se întoarcă acasă. Cerșea… Se plângea că nu-i ajung banii, că bilet de întors nu avea și nu-i ajunge de-un cico și bilet îndărăt.

Am lăsat-o însă, rezonam cu unele idei ale ele, din păcate prea puține. Ca acum să se supere nevoie mare c-a jignit-o un țigan oltean, făcând-o moldoveancă proastă. Duduie, nu te-am făcut eu așa, ci mumă-ta!

Nu am nimic cu moldovenii. Pe vremuri, în necunoștință de cauză, ziceam și eu că-s proști. Asta după cum urlau toți, atât regățeni, olteni sau ardeleni. Însă am văzut că nu-s deloc proști. Cel puțin ăia cu care am avut eu de-a face (și mă credeți sau nu, am avut tangențe cu zona Moldovei).

Cică-s țigani în Oltenia, mai precis în Dolj. Sunt țigani peste tot. În Craiova sunt așa mulți țigani pe cât s-ar crede, deoarece e orașul mai mic. Și de ce-au plecat țiganii către Oltenia? Că acolo sunt șmecherii. Doar nu erau să se ducă la proștii de moldoveni, nu?!

Uite așa ne facem de râs, atât în țară, cât și peste hotare. Deoarece există astfel de elemente, venite de Dumnezeu știe ce sat uitat de lume, ajung într-un oraș mai mare (trag la București ca muștele la rahat, ăla românesc, nu turcesc!), găsesc repede un prostălău, apoi emit idei, în necunoștință de cauză.

Și că tot am zis că nu-s moldovenii proști… Avea un stil de-a scrie… Din 10 cuvinte, nimerea corect vreo 3, restul… Dumnezeu cu mila!
O fi scriind de pe telefon, poate asta să-i fie scuza, nu știu.

Asa toti oligofrenii care pot sustine ca Oltenia cu caputala in Craiova se poate compara cu Moldova…pfff..adunati-va intro casta. Da-ti unfriend si block.
Sustin independenta jud Dolj si despreinderea de Romania…arnputea forma un Kossovo local de tigani borati si nu as regreta pierderea!

Și cu asta a spus totul…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *