Cum te pregătești pentru un masaj nuru?

Masajul nuru este unul dintre cele mai apreciate masaje erotice asadar puteti fi convinsi ca nici o persoana nu il va refuza. Incercati sa va surprindeti partenerul cu acest masaj si veti vedea cat de incantat va fi. Teoretic, e foarte simplu de aplicat insa va pot scapa anumite aspecte importante. Haideti sa creionam cateva lucruri pentru a reusi sa pregatiti un masaj erotic fara probleme.

Locul in care faceti masajul este foarte important. Daca alegeti patul trebuie sa puneti un asternut la care nu tineti atat de mult pentru ca veti avea de furca la spalat. Cantitatea de ulei intinsa pe corp se va impregna cu siguranta in el daca nu cumva nu va trece prin acesta. Eu nu recomand alegere asta si din motivul ca e neplacut sa indepartezi mereu cearsaful care se lipeste de corp.

Saloane ca Tao Massage Bucharest folosesc o folie de plastic pe care o intind peste asternut. E cu siguranta o varianta mult mai buna. Puteti alege chiar si o saltea gonflabila care nu doar ca e mai confortabila dar poate fi spalata mult mai usor. Puteti gasi si alte solutii, in functie de ce aveti prin casa.

Al doilea pas ce tine de pregatire este alegerea uleiului care trebuie sa ajute procesul de alunecare si sa nu miroasa prea puternic. Ca recomandare, daca nu gasiti uleiul special pentru acest tip de masaj, incercati uleiurile de aloe vera, alge marine, nuca de cocos sau migdale. Mare atentie la alergii.

Dupa ce ati ales uleiul si ati pregatit atmosfera cu lumanari si muzica romantica, recomandabil ar fi sa faceti un dus caldut pentru a trezi toate simturile. Urmatorul pas consta in masajul erotic nuru propriu zis. Aici nu exista neaparat anumite reguli si tine totul de inspiratie si de limite care nu cred ca e cazul sa existe, mai ales ca vorbim de un masaj in cuplu.
masaj-nuru

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *