Cum se câștigă noi clienți?

Nu știu ce se întâmplă cu alte cupluri, dar dacă soția mea descoperă un nou magazin online destinat doamnelor, trebuie neapărat să-și comande măcar un produs de la acesta. Dacă îi place cum e servită și articolele comandate se ridică la standardele așteptate, magazinul rămâne permanent în atenția sa. Așa se și câștigă noi clienți: cu calitatea premium a produselor oferite, cu prețuri convenabile și cu deservire impecabilă.

Așa s-a întâmplat și cu magazinul Trend Affair, unde este adusă încălțăminte pentru femei originală, de calitate superioară, din lumea modei internaționale, mai ales a modei italiene, spaniole și braziliene, din care soția mea a început să se inspire și să-și creeze ținute unice. Probabil că toate femeile au această particularitate pe care am observat-o la doamna mea: reușesc să-și confere noi și noi valențe, noi stiluri, schimbându-ți ținuta. Nu cred că noi, bărbații, avem această abilitate.

În magazinul online trendaffair.ro li se propun tuturor doamnelor stiluri și articole diverse din colecțiile unor designeri cunoscuți, care să le permită crearea de ținute remarcabile. Aici există următoarele categorii de incaltaminte dama: sandale dama, balerini, pantofi dama, sneakers, ghete&bocanci dama, promotii.

Pe soția mea a interesat-o mai ales categoria Sandale. Aici există o mare diversitate de sandale cu talpă joasă, sandale cu toc și saboți. I-a fost greu să aleagă, însă, în cele din urmă, a optat pentru niște sandale negre cu ținte foarte comode, aduse tocmai din Brazilia.

Sandalele sunt confecționate din piele naturală neagră, cu închidere ajustabilă, având curele multiple pe care sunt aplicate ținte metalice. Talpa este fabricată din cauciuc rezistent cu înălțimea de 4 cm. Prețul lor este de numai 249 de lei, redus de la 549 de lei, reducerea fiind de 55%. Soția mea le-a descris succint: “Sunt frumoase, foarte ușoare, de calitate premium și neașteptat de ieftine”.

Și cum prețul convenabil a încurajat-o, și-a comandat și niște sandale cu toc. I-au plăcut mai multe modele, dar a optat pentru niște sandale damă Oriente cu toc înalt de 10 cm. Doamna mea a motivat alegerea în stilul ei caracteristic: “Vreau să cresc în ochii tăi”…

În tot cazul, sandalele sunt confecționate în îndepărtata Brazilie, din piele naturală de culoare maro, inclusiv talpa, având închidere ajustabilă cu două catarame aurii. În această perioadă, prețul acestor sandale este special, de numai 229 de lei, redus de la 649 de lei, cu 65%.

Bineînțeles că și-a mai dorit o pereche de sandale, dacă toate articolele de încălțăminte au prețuri cu reduceri mari. Deodată și-a dat seama că încălțările care îi lipsesc sunt saboții, așa că și-a comandat o pereche de saboți piele nude.

Acești saboți sunt confecționați în Italia din piele întoarsă. Pe partea din față a fiecărui sabot este aplicată o fundă șic din același material, de culoare nude (de nuanța pielii omenești) și au tocul pătrat. Talpa este din piele naturală, iar înălțimea tocului este de 9 cm. Prețul lor este de 129 de lei, redus de la 319 lei, cu 60%.

Adevărul e că doamna mea a făcut bine că și-a cumpărat mai multe perechi de sandale, având în vedere că prețul lor este atât de convenabil. Cum comanda finală a depășit valoarea de 390 de lei, transportul a fost gratuit. A plătit ramburs, la primirea comenzii. Putea să achite și prin card bancar. Dacă era cazul și nu-i plăceau sandalele, avea la dipoziție 30 de zile de la primirea comenzii.

Ca să știe cum să ia legătura cu acest magazin, doamna mea și-a notat datele lui de contact: SC BARNISSIMA SRL deține magazinul Trend Affair, care funcționează conform programului: de luni până vineri între orele 9 și 18, info@trendaffair.ro, telefon: +40 730 634 242.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *