Cum să-ți împingi copii la homosexualitate? Folosind jocurile Nintendo!

Credeam că le-am văzut pe toate, de la homosexualitate la Conchita Wurst. Însă a apărut altă idioțenie care mă face să mă înspăimânt…
Vrei să-ți împingi copilul către curism? Nimic mai simplu! Dă-i să se joace Nintendo!

„Last Week Tonight”, cu John Oliver, pe canalul HBO, a dat un impuls pentru următorul val de politică progresivă, anume efortul de a integra homosexualitatea și de a modela o mișcare pentru drepturile civile în jurul căsătoriei cu persoane de același sex. Nintendo dorește un conceput pentru a normaliza stilul de viață gay în jocuri video pentru copii, în special pentru cei de opt-treisprezece ani.

Ne cerem scuze pentru că dezamăgim multe persoane prin faptul că nu am inclus relațiile homosexuale în jocul Tomodachi Life. Compania Nintendo

În acest joc video, (Tomodachi Life) care a fost lansat în Japonia anul trecut, jucătorii pot face shopping, pot juca jocuri, pot merge la întâlniri și se pot căsători.

Impulsul de a introduce căsătoria homosexuală în conținutul jocurilor video este parte a unui program agresiv de a normaliza și forța acceptarea culturală a unui stil de viață cărora mulți oameni se opun din motive religioase și morale.

Sursa.

Mi se face silă. Doamne, unde ajungem?
Până mai zilele trecute blamau jocurile pentru violență, sânge, capete zdrpbite și creieri pane. Acum introduc bagă nemilos căsătorii gay în jocuri? Pentru copii de 8-13 ani!
Și când am zis că se împinge lumea la homosexualitate, am fost înjurat. Despre asta ce mai e de comentat?
Că e OK, ca să știe copilul că e absolut normal să se însoare cu colegul de bancă?

Și apropos, tot pe tema asta. Dacă tot nu credeți în Dumnezeu și în ceea ce reprezintă biserica, de ce vreți să vă căsătoriți în biserică?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *