Cu ce ne apărăm împotriva rozătoarelor?

Prezența șoarecilor în habitatul uman este o realitate deranjantă pentru noi. Dar cu ce ne apărăm împotriva rozătoarelor? Ei bine, aparatele anti rozătoare cu ultrasunete sunt dispozitive electonice care produc vibrații sonore într-un spectru insesizabil auzului nostru, vibrațiile sonore produse având o frecvență de peste 20000 Hz. Însă frecvența ultrasunetelor le creează un puternic disconfort șoarecilor și altor rozătoare, forțându-le să părăsească zona de acțiune a acestor aparate.

Aparatele anti rozătoare sunt de casă și grădină și de mașină. Acum există excelenta ofertă 2 x Riddex Pluse Pest Repeller aparate cu ultrasunete anti rozătoare și anti insecte. Acest aparat pentru soareci e modern, ideal în lupta contra rozătoarelor și a insectelor nedorite. Aparatul anti gândaci si anti rozătoare ține la distanță insecte neplăcute, precum gândaci, muște, păianjeni, furnici, pureci, însă e foarte eficient și împotriva șoarecilor și a altor rozătoare.

Aparatele funcționează pe principiul undelor elecromagnetice – valuri silențioase, acționând fiecare pe suprafața de cca. 150 mp, deci ambele acoperă cca 300 mp. E cel mai modern aparat cu ultrasunete împotriva insectelor și a rozătoarelor. Este și ecologic fiindcă nu se folosesc substanțe chimice, care ar dăuna mediului înconjurător.

Acest dispozitiv e ideal în casele la curte, în subsoluri, cămări, cabane etc. Aparatul nu este dăunător omului și animalelor domestice. Fiind silențios în funcționare, nu ne perturbă somnul. Ambele aparate costă numai 89 lei, nu 178 lei, prețul normal pentru două astfel de dispozitive.

Aparatul cu ultrasunete PR-12.1 e perfect pentru autovehicule, camioane, bărci, șalupe etc. Acest dispozitiv de la PestXRepel e destinat alungării rozătoarelor din capota mașinii. Unitatea creează o fluctuație de ultrasunete, de la scăzute la ridicate, pentru a acoperi o arie cât mai largă de dăunători care reacționează la frecvențe ultrasonice, de la frecvențe înalte la frecvențe joase.

Instalarea aparatului e facilă, dar e recomandată montarea lui într-un service autorizat, pentru a evita deteriorarea sa ori a autovehiculului. Practic, PR-12.1 trebuie instalat sub capota vehiculului, dar departe de motor. Se conectează dispozitivul la 12 V-DC la instalația electrică a mașinii. După conectare, un LED verde va lumina intermitent. LED-ul indică funcționarea corespunzătoare a aparatului împotriva dăunătorilor. A se feri de apă!

Ultrasunetele produse vor forma un câmp de protecție, astfel încât accesoriile autovehiculului vor fi protejate contra rozătoarelor. LED-ul aparatului va licări în funcționare. Traductoarele sunt complet silențioase. PR-12.1 e creat special pentru protecția împotriva rozătoarelor, a autovehiculelor care se alimentează la acumulatori de 12 V.

Frecvența de funcționare a dispozitivului e cuprinsă între 29000 și 58000 Hz, acoperind 20 mp. Se alimentează cu 12V/DC, consumând 7 W. Dimensiunile aparatului sunt 122 x 58 x 34 mm.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *