Competență maximă la prețuri minime

Prietene, am înţeles că eşti foarte mulţumit de preţurile practicate şi de profesionalismul celor de la clinica Cris Smile, dar pentru mine aceasta reprezintă competență maximă la prețuri minime. Cum ai beneficiat de serviciile stomatologilor de aici, probabil că ai înțeles, ca şi mine mai apoi, de ce ai văzut pacienți ieșind zâmbind din clinică. Unul dintre aceştia am fost şi eu, lucru pentru care trebuie să vă mulţumesc ţie şi clinicii CrisSmile!
logocrissmilebun_29lo

Deşi sunt adult, îmi era o frică iraţională faţă de dentist, cu toate că mă asiguraseşi că la acea clinică se lucrează numai cu dispozitive dentare eficiente, economice și rezistente, aparatura e foarte performantă, iar stomatologii lucrează ireproşabil. Altfel, nici nu-mi puteam învinge teama. La îndemnul tău, m-am prezentat la clinică, pentru nişte implanturi dentare. Fii binecuvântat, prietene, că m-ai îndrumat către această clinică!

Ţi-a fost peste mână să vii din provincie la această clinică de stomatologie din Bucureşti, dar am înţeles că dacă tu ai trecut peste acest impediment, înseamnă că merită să-mi înving frica. Acum, după ce s-au realizat impanturile, îţi scriu acest e-mail pentru a-ţi povesti despre lucrările dentare efectuate aici fără să am dureri. Totul a durat luni de zile, timpul fiindu-mi necesar pentru recuperare.

Un implant dentar constă dintr-un șurub din titan introdus direct în os, ținând locul rădăcinii dintelui înlocuit. Implantul are o suprafață specială, iar celulele osoase realizează o legătură fermă cu acesta, fenomen numit osteointegrare. Implantul dentar devine astfel temelia lucrărilor protetice ulterioare.

Avantajele implantului dentar se reflectă în calitatea vieții:

Rezistență în timp. Cu o îngrijire corectă, implanturile dentare vor dura chiar și o viață.

Dinții vecini rămân intacți. Se elimină necesitatea tratării dinților învecinați celui lipsă.

Implanturile dentare se simt și arată la fel ca dinții naturali.

Dinții care mi se mișcau îmi îngreunau masticația. Implanturile dentare funcționează ca dinții naturali sănătoși, permițându-mi să mânânc alimentele preferate cu încredere și fără dureri.

Stima față de propria persoană mi-a crescut enorm, aşa cum mi-ai prezis. Implanturile dentare mi-au readus zâmbetul și sănătatea orală.

Implanturile dentare nu se cariază. Mă ajută să mențin o igienă bucală sporită, dar întreținerea lor necesită şi nişte vizite periodice la clinică.

Dar astfel acum igiena orală îmi este îmbunătățită.

Aspectul meu general s-a îmbunătățit vizibil. De altfel, un implant dentar oferă cea mai bună soluție estetică pentru oricine, apropiindu-se cel mai mult de aspectul dintelui natural.

Vorbirea îmi este îmbunătățită. Lipsa dinţilor dar și protezele dentare mobile mi-ar fi cauzat articularea deficitară a cuvintelor. Lucrările dentare ancorate pe implanturi îmi permit să vorbesc fără rețineri.

Confortul îmi este sporit, implantul dentar fiind stabil. Pentru că au devenit o parte din propria mea gură, implanturile dentare elimină disconfortul lucrărilor mobile, cum ar fi senzația de corp străin în cavitatea bucală.

Masticația îmi este ușurată. Implanturile reprezintă cea mai eficace soluție funcțională. Mi-am recuperat în totalitate funcția de masticație.

Se reduc riscurile de inflamații și durerile care ar apărea în cazul lucrărilor proteice mobile.

Implanturile dentare permit reabilitarea la orice vârstă. Mă pot întoarce la viața mea normală, inclusiv la obiceiurile alimentare de altădată. Habar n-ai ce a însemnat pentru mine să pot muşca dintr-un măr! E un lucru banal pentru alţii, dar pentru mine era o imposibilitate frustrantă. Acum, în timp ce-ţi scriu, mănânc un sandviş cu ghiudem. Ştii ce tare e? Dar şi tare bun!

Implanturile sunt avantajoase și din punct de vedere financiar. Totuși, Cris Smile parcă a venit în întâmpinarea dorințelor mele, facilitându-mi plata serviciilor sale în până la 12 rate lunare fără dobândă.

La Cris Smile prețurile sunt mai mici decât în alte clinici, deşi aici activează unii dintre cei mai buni stomatologi din țară. Nu ştiu ce lucrări ţi s-au făcut ţie de ai fost atât de mulţumit de serviciile lor, dar de exemplu, pentru detartraj şi periaj profesional pentru ambele arcade ai plăti doar 150 de lei. Un aparat dentar fix metalic costă numai 1700 de lei/arcadă, iar pentru un aparat dentar safir ai plăti 2700 de lei/arcadă.

Prietene, sunt foarte mulţumit de felul în care am fost tratat la această clinică. Nici nu ştii cât de recunoscător vă sunt ţie şi clinicii CrisSmile!
Sexy-Smile

Articol participant la acest concurs!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *