Cele mai apreciate camere de spionaj

La bspy.ro găsim o gamă completă de microcamere video spion integrate cu dibăcie în diverse obiecte, astfel încât să nu atragă atenția și să se realizeze o monitorizare cu discreție. Printre cele mai apreciate camere de spionaj sunt pixurile cu cameră spion, ceasurile cu cameră de spionaj și cu filmare clară noaptea, dar și module cu mini cameră spy integrabilă.

În orice obiect poate fi integrată o camera de spionaj nedectabilă, abil ascunsă. Pe lângă ceasuri și pixuri, pot fi folosite diverse alte obiecte a căror prezență într-un birou sau o cameră de locuit nu stârnește suspiciuni, cum ar fi o imprimantă, un nasture, un ursuleț de pluș, un ac de cravată, capul unui șurub, un ceas de mână sau de birou, rama unor ochelari, un detector de fum, un întrerupător de lumină, un bec și în atâtea alte obiecte la fel de nevinovate.

Personal îmi place o mini cameră wireless spy în vizor BSCSVWTE5058007. Este o cameră wireless abil încorporată în vizor, care transmite pe frecvența 5,8 G fără interferențe la o distanță de până la 100 de metri. Are o lungă durată de viață și o calitate excepțională a imaginilor. Permite filmarea chiar și în condiții de iluminare scăzută (0,008 Lux), unghiul de filmare e de 90°, are alimentare permanentă, instalare facilă, e ideală pentru protejarea casei de hoți și pentru a avea controlul asupra persoanelor care ne intră pe ușă.

Alte caracteristici: construcție din alamă foarte rezistentă, arată identic cu orice vizor obișnuit, diametrul de numai 13,8 mm se potrivește oricărei uși,  consumul redus de energie asigură o lungă durată de viață, temperatura de operare: – 20°C ~ + 50°C. Garanția e de 24 de luni.

O altă realizare tehnică deosebită mi se pare o aplică cu bec microcameră spion cu alimentare permanentă și telecomandă, Night Vision, 32 GB.       Gândită pentru a alimenta în permanență camera spion, această aplică este un obiect util cu multiple funcțiuni și în top 3 cele mai discrete camere.

Lumina becului se activează normal, pe cand camera spy e pornită din telecomanda wireless cu o rază de acțiune de până la 20 de metri. Camera poate filma și noaptea, în infraroșu, datorită ledurilor night vision invizibile încorporate în becul care vine împreună cu aplica. Practic, supravegherea se face 24 de ore din 24.

Memoria suportată e de maxim 32 GB (un card microsd neinclus în pachet), pentru a se extrage cu ușurință și a fi copiat și golit în calculator. Designul minimalist face ca aceasta aplică apare firesc și într-o locuință, și într-un birou sau spațiu public fără să atragă atenția.

Situații de folosire pentru aplica de perete spy: supravegherea copiilor și a bonei (cea mai comandată cameră spion), monitorizarea discretă a biroului sau a locuinței, supravegherea partenerului, obținerea de dovezi, sistem auxiliar de supraveghere neștiut de nimeni etc.

Se montează aplica alimentată la 220V, i se pune cardul de memorie micro sd și se acționează pornirea filmării din telecomandă. Tot din telecomandă se va opri filmarea și apoi se scoate cardul pentru a vizualiza înregistrarile pe un laptop sau calculator. Camera spy are format foto JPG 1024×768 și distanța de activare din telecomandă de 20 de metri.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *