Cei trei chefi de la „Masterchef” au fost dați afară

Emisiunea „Masterchef” este una dintre emisiunile care continuă și anul viitor, sau, cel puțin, asta se înțelege din ultimul comunicat de pe site-ul oficial al emisiunii, însă producătorii vin cu surprize de proporții.

Potrivit unor surse din interiorul PRO TV, cei trei chefi au fost dați afară, pe nepusă masă, fără prea multe explicații.
Astfel, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost anunțați, chiar zilele trecute, că au fost puși pe liber, iar producătorii “Master Chef” deja organizează un casting pentru a alege noii membri ai juriului.

Pe mine mă bucură asta enorm. Poate așa se vor apuca și băieții ăștia de-o meserie onorabilă. Le recomand să se apuce de masaj erotic, deoarece de gătit nu i-am văzut niciodată să pună mâna să facă ceva. Doar de dat din gură într-un stil zeflemitor. Ei bine, puișori, iată că ulciorul nu merge de multe ori la apă.
masterchef-romania
La masaj nu ați îndrăzni atât să dați din gură fără rost. Doar să dați rapid din mânuțe. Mai ceva ca-n bucătărie, unde prea vă lăudați că sunteți neîntrecuți. Să vină acolo un client mai mare de 2 ori decât Scărlătescu și să s-apuce Florin să-i comenteze că mușchii ăia pe el sunt nepătrunși. Că toată sala de-a făcut-o clientul e-o mizerie. Mai țineți minte desenele animate? când venea un ciumpalac d-ăsta cu gura de 3 ori mai mare decât el și ieșea înnodat din mâinile vreunui ciumeg? Aș plăti să-i văd pe cei trei Mastărșefi înnodați unul de altul, ca-n Human Centipete!

Și pe bună dreptate.
Cătălin Scărlătescu are alură de măcelar. Măcelar care noaptea ajută mafioții să tranșeze și vreo 3-4 chinezi. Mă întreb dacă are ceva legături cu ciuciunghezii găsiți tranșați în valize, prin anii 90?

Sorin Bontea am impresia că e minoritar. Nu că aș avea ceva cu asta. E vorba că nu l-am văzut să ajute cu ceva la bucătărie. Are figura aia, mai numită și poker-face. Serios, de ce nu se apucă să joace la poker? Cred c-ar câștiga doar pe blufuri!

Și cel din urmă e Florin Dumitrescu. Ăsta a fost cel mai puțin “scârbos” dintre cei trei. L-am văzut să ajute, îi plac dulciurile. e un dulce, da. Doamne ferește să n-ajungă la bulău. Nu-l văd deloc bine. Cred că i-ar sta de minune c-o rochiță roz și pantofiori cu sclipici. Ar aduce așa a Conchita Wurst!

Pe de altă parte, unele surse spun că cei trei bucătărați vor porni la Antena 1 o emisiune numită chef Masters sau ceva de genul ăsta. să vedem ce și cum. Însă, după cum e râcă între canale, să nu fie Masterchef și Chef Masters în acelați timp, în aceeași zi.

Ce părere aveți de această decizie?

Acest material este un pamflet. O bătaie de joc dacă doriți. Învățați să râdeți. Să vă dau ceva lecții?

L.E. Au apărut nișlte voci care să ne asigure că cei trei bucătărași de lux nu-s puși pe liber și că vor rămâne la Pro TV.
Probabil ca măturători? Hai, că-s prea rău. Măcar niște Chai Wallah tot sunt în stare să fie!

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *