Câștigătorii competiției de creație de costume pentru VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE

După cum ziceam nu demult, Luc Besson căuta designeri pentru costumele din “Valerian“, fapt uimitor în lumea cinematografică, deoarece majoritatea costumelor erau create de mari case de modă, nicidecum de necunoscuți. Însă, acum roata s-a schimbat, iar desenatorii de modă talentați au avut șansa unică de-a crea costumele pentru o multitudine de personaje.

Așadar, EuropaCorp și Yahoo Style au plăcerea de a anunța cine sunt cei 20 de câștigători ai competiției de creat costume pentru VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE, viitorul SF spectaculos în regia lui Luc Besson.
Cu colaborarea creatorului de costume al filmului, Olivier Bériot, și a lui Joe Zee, editor-șef la Yahoo Style, cei selecționați să facă parte din această aventură excepțională sunt:
valerian-costume– Boris Gvozdev, Belarus
– Thomas Evenepoel, Belgia
– Andrew Martin, Canada
– Fred Blanchard, Franța
– Michel Gibault, Franța
– Pascal Casolari, Franța
– Renaud Roche, Franța
– Vincent Marie-Françoise, Franța
– Yves Martel, Franța
– Zoltan Olah, Ungaria
– ZsanettCseh, Ungaria
– Stefania Barreca, Italia
– Loles Romero, Spania
– Karolina Luisoni, Elveția
– AbiolaOnabule, UK
– Camille Bloch și Evgeniia Galeeva, UK
– Emma Reid, UK
– Katren Wood, UK
– Mark Harrison, UK
– Kathy Weathers, USA
Am studiat personal fiecare propunere înscrisă, și fiecare design a fost excepțional și unic. A fost extrem de greu să selecționăm numai 20 de desene, dar suntem foarte încântați de selecție.”, declară Luc Besson.
Campania s-a desfășurat pe parcursul a 51 de zile, timp în care au fost primite 3.350 de propuneri, inclusiv din România, acesta fiind cel mai mare număr de participanți înscriși vreodată pe platforma competițională destinată artiștilor, Talenthouse.com.
VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE îi are în distribuție pe Dane DeHaan, Cara Delevigne, Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke și John Goodman. Producția urmează să înceapă în 2016, iar premiera va avea loc în 2017.

Proiectele participante și cele câștigătoare le puteți vedea AICI.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *