Care sunt cele mai cautate destinatii estivale?

O data cu venirea verii, este din ce in ce mai important sa iti stabilesti locul unde vrei sa iti petreci concediul, in cazul in care nu ai facut-o deja. Exista foarte multe variante din care poti alege astfel incat sa te poti bucura de plaja si soare, dar poti alege anumite destinatii care iti ofera si alternative ale petrecerii timpului.

De  ce sa alegi Turcia?

Statiunea Antalya a Turciei ofera cam tot ce isi poate dori un turist de la o destinatie estivala, astfel incat aceasta a ajuns in topul celor mai cautate destinatii de vacanta.  Aceasta este cunoscuta atat pentru atractiile turistice, cat si pentru serviciile all inclusive si confortul oferit de hoteluri. Aceasta este cea mai cunoscuta statiune turistica de pe litotalul turcesc, care ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber, caci Antalya ofera mai mult decat soare si nisip, ea are o istorie bogata care ofera numeroase obiective turistice care merita vizitate. De asemenea, este locul preferat al celor care se pot bucura de un turism wellness si al celor care sunt pasionati de sporturile nautice.

destinatii estivale

Ce are Spania cel mai bun de oferit?

Tenerife este acea destinatie turistica ce apartine Insulelor Canare, care ofera cea mai buna clima pe toata perioada anului, facand din aceasta destinatie cea mai accesibila si dorita destinatie turistica a Europei.  Aici poti avea parte de diverse activitati de ocupare a timpului liber, aceasta zona oferindu-ti atat mare, cat si munte, sporturi acvatice si orase superbe, pline de istorie, dar si gradini zoologice si hoteluri elegante. Aici iti poti ocupa timpul vizitand numeroasele obiective turistice sau te poti bucura de arta culinara canariana care imbina atat gastronomia spaniola, cat si cea internationala.

destinatii estivale

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *